- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Đoković je kao Beker“ – kritike za Novaka i pohvale za Nadala

© AP Photo / Michel EulerNovak Đoković i Rafael Nadal pred polufinale Rolan Garosa 2021.
Novak Đoković i Rafael Nadal pred polufinale Rolan Garosa 2021. - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2022
Pratite nas
Jon Cirjak, poznati rumunski biznismen i dugogodišnji vlasnik Mastersa u Madridu, govorio je o Novaku Đokoviću i uporedio ga sa Rafaelom Nadalom, rekavši da je tokom sage u Australiji srpski teniser „zabrljao sve, od A do Š“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Cirjak nije imao lepe reči za Đokovića, iako je podsetio da je licencu za turnir u Bukureštu prodao kako bi se održavao turnir u Beogradu.
„Imam veoma civilizovan odnos sa porodicom Đoković, ali je on napravio grešku. Po mom mišljenju on je hteo nešto da dokaže, pa je uradio stvari koje veliki igrači ne treba da rade“, izjavio je Cirjak u TV emisiji „Prijatelji Ovida“.
Iako je sam Đoković izjavio da je napravio neke greške oko sage u Australiji, a dokazano je da je nepošteno proteran iz te zemlje, nekada osmi teniser planete ne odustaje od svog stava.
„Ne mogu da kažem da je megazvezda. Zar možete da pobrkate laži u koje ste ušli? Da imate ličnost, a da se tako ponašate? Ako ne želite ono što želi 99 odsto ljudi, onda ćete biti u 1 odsto onih koji ne mogu da učestvuju. Zabrljao je sve, od A do Š“, izjavio je Rumun i pojasnio:
„Srbin godinama traži svoje mesto u teniskom svetu i ne može da ga pronađe. On je, poput Bekera, kao dete koje se igra sa vatrom i stavlja ruke iznad da vidi da li će da se ispeče. Đoković je veliki sportista i veoma dobar teniser, ali nije veliki šampion“, istakao je Cirjak.
Što se tiče Nadala, tu je situacija dosta drugačija prema mišljenju Rumuna.
„Po mom mišljenju, ne samo u tenisu već i generalno u sportu, Nadal je genije. On je momak sa obe noge na zemlji i sa istim ponašanjem i manirima koje je imao i sa 15 godina. Španac je najveći svih vremena“, podvukao je Cirjak.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković na sastanku sa Aleksandrom Vučićem - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2022
SPORT
Spekulacije o GOAT trci: „Đoković će morati da se suoči sa posledicama“
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 27.02.2022
SPORT
Nadal: Zapanjujuće je kako se stvari brzo menjaju
Dijana Đoković i Marina Rajević Savić - Sputnik Srbija, 1920, 27.02.2022
DRUŠTVO
Dijana Đoković – Velika majka najvećeg Novaka (video)
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala