- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Spekulacije o GOAT trci: „Đoković će morati da se suoči sa posledicama“

© Sputnik / Lola ĐorđevićNajbolji teniser sveta Novak Đoković na sastanku sa Aleksandrom Vučićem
Najbolji teniser sveta Novak Đoković na sastanku sa Aleksandrom Vučićem - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2022
Pratite nas
Vidžaj Amritraž, poznati bivši indijski teniser, ocenjuje da će odluka Novaka Đokovića da se ne vakcinisati imati posledice.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Đoković je nakon Australijan opena izjavio da se neće vakcinisati, makar ga to koštalo igranja tenisa i osvajanja titula.
Amritraž, nekadašnji četvrtfinalista Vimbldona i US opena u dublu, veruje da će ovakva odluka imati uticaj na trku za najvećeg svih vremena, popularnog GOAT-a.

„To jeste njegov izbor, ali onda će morati i da se suoči sa posledicama, a one su dosta jasne. Ja mislim da svaki Grend slem koji propusti može da bude izgubljena prilika za njega, jer on uvek dolazi kao favorit. Igra da bi pobedio i ispisao istoriju“, izjavio je Amritraž.

Novak je nedavno dobio dobre vesti, pošto će i bez vakcine moći da igra na Rolan Garosu, dok je situacije i dalje upitna na Vimbldonu i US openu.
Sve ovo će biti dosta bitno za GOAT trku, koju će na kraju, u očima javnosti, verovatno odlučiti broj Grend slem titula, koji Novak i Rodžer treuntno imaju po 20, a Rafa 21.
„Milioni navijača su uz njih i mnogi su rekli da je Đoković daleko najbolji. Kada sva trojica završe, postoji verovatnoća da će biti ispred najvećih rivala, osim ukoliko se ta odluka da se ne vakciniše ponovo ispreči“, istakao je Indijac i dodao:
„Teško je reći ko je bolji od njih trojice. Nadal je uspe oda se usami po broju slemova. Pred Rolan Garos će biti favorit da dođe do 22. titule i onda ćemo opet imatu ovu debatu“.
Marijan Vajda (levo), Gebhard Grič (sredina) i Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2022
SPORT
Vajda objasnio zašto se rastao sa Đokovićem – i šta se desilo u Tokiju i Njujorku
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 27.02.2022
SPORT
Nadal: Zapanjujuće je kako se stvari brzo menjaju
Dijana Đoković i Marina Rajević Savić - Sputnik Srbija, 1920, 26.02.2022
Podkast
Dijana Đoković – velika majka šampiona sveta | Dok anđeli spavaju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala