- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan otvara kapije Humske – besplatno na Radnički

© Foto : Miroslav Todorović / FK PartizanStadion Partizana
Stadion Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 18.02.2022
Pratite nas
Fudbalski klub Partizan saopštio je posle pobede u Ligi konferencija nad Spartom iz Praga (1:0) da će ulaz na utakmicu domaćeg prvenstva protiv Radničkog iz Kragujevca biti besplatan.
Partizan je pozvao „Grobare“ i sve kojima je crno-bela boja u srcu da dođu u Humsku i da podrže ekipu protiv Raničkog iz Kragujevca u meču 23. kola Superlige koji je zakazan za 20. februar od 15.30.
Svakako sjajna vest za navijače Partizana koji će ulaznice morati da podignu na blagajnama stadiona u Humskoj od nedelje 20.02.2022. od 10 časova do početka utakmice.
Od 18.02. od 12 časova besplatne ulaznice su dostupne i u Merkator Centru na Novom Beogradu i tržnom centru Stadion na Voždovcu.
Na dan utakmice preuzimanje besplatnih ulaznica moguće je samo na blagajnama stadiona Partizana. U nedelju će nakon termina za besplatne ulaznice biti omogućena i prodaja za utakmicu Partizana protiv Sparte.
Jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument sa fotografijom i matičnim brojem.
Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama da kupe ulaznicu niti da budu na stadionu bez pratioca.
Podsetimo, Partizan je u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija pobedio Spartu u Pragu golom Kvinsija Meniga na asistenciju Saše Zdjelara i već u četvrtak, 24. februara ih očekuje revanš.
Fudbaleri Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 18.02.2022
SPORT
Crno-beli pečat na srpski fudbalski san!
Fudbaleri Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 17.02.2022
SPORT
Partizan čekao i dočekao gol – pobeda u Pragu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala