- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Tračak nade ipak postoji: „Ono što se pojavilo nije istina“

© AP Photo / Joan MonfortKun Aguero
Kun Aguero - Sputnik Srbija, 1920, 21.11.2021
Pratite nas
Kao grom iz vedra neba je stigla informacija da je Serhio Aguero, jedan od najboljih napadača u poslednjoj deceniji, odlučio da stavi tačku na svoju fudbalsku karijeru zbog problema sa srcem, ali trener Barselone Ćavi Ernandes ističe da nije još sve gotovo.
Aguero se prošlog leta preselio u Barselonu posle godina dominantnih nastupa u Mančester sitiju, kako bi u smiraj karijere zaigrao zajedno sa kumom i velikim prijateljem Lionelom Mesijem.
Ta želja mu se nije ostvarila, Mesi je posle velike drame, dugih pregovora i javno prolivenih suza odlučio da ode iz matičnog kluba u Pari Sen Žermen, a Aguero se dugo mučio sa povredom i pronalaženjem ritma.
Kada se konačno vratio dogodio se novi peh, tokom utakmice je primetio da teško diše i žalio se na bolove u grudima što je bio znak za hitnu reakciju i medicinska ispitivanja, koji su ukazali na postojanje aritmije.
Argentinski napadač Serhio Kun Aguero - Sputnik Srbija, 1920, 31.10.2021
SPORT
Aguero ostaje u bolnici – nije mogao da diše, potvrđena aritmija
Posle dana bez informacija o njegovom stanju pojavila se vest da je Aguero odlučio da stavi tačku na bogatu karijeru kako bi sprečio bilo kakve rizike po zdravlje, ali nije sve gotovo – bar tako tvrdi Ćavi Ernandes.
Legendarni fudbaler, sada trener Barselone, posle debitantske pobede nad Espanjolom dao je tračak nade.
„Ne znam ništa novo što se tiče Aguera. Pričao sam sa njim pre neki dan, bio je potpuno opušten. Ono što se pojavilo u javnosti nije istina. Moraćemo da sačekamo i da vidimo, ali se i dalje nadamo da će se on vratiti i igrati fudbal“, istakao je Ćavi.
Aguero ima 33 godine, a pored toga što je Mesijev kum, on je bio i zet legendarnog Dijega Maradone, tokom četvorogodišnjeg braka sa njegovom ćerkom Đaninom sa kojom se rastao 2012. godine.
Aguero je karijeru startovao u Independijenteu, 2006. godine je stigao u Evropu i pet godina je nosio dres Atletiko Madrida, pre nego što se preselio u Mančester siti za koji je nastupao celu deceniju.
Artjom Dzjuba - Sputnik Srbija, 1920, 20.11.2021
SPORT
„Otpisani“ Rus opet ispisao istoriju: „Bes se gomilao u meni“ /video/
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 20.11.2021
SPORT
Uzalud „blickrig“ Ibrahimovića, Vlahović srušio i Milan! /video/
Srpski napadač Aleksandar Mitrović proslavlja gol protiv Portugalije - Sputnik Srbija, 1920, 20.11.2021
SPORT
Mitrogol ne staje! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala