- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Aguero ostaje u bolnici – nije mogao da diše, potvrđena aritmija

© REUTERS / ALBERT GEAArgentinski napadač Serhio Kun Aguero
Argentinski napadač Serhio Kun Aguero - Sputnik Srbija, 1920, 31.10.2021
Pratite nas
Neprijatne scene na Nou Kampu tokom meča Barselone i Alaveša gde je u 41. minutu igru morao da napustio Serhio Kun Aguero zbog zdravstvenih problema. Argentinac se uhvatio za grudi, žalio se da ne može da diše zbog čega je hitno prebačen u bolnicu. I dalje se tamo nalazi na ispitivanjima, a za sada je potvrđeno da je imao aritmiju.
Ronald Kuman je otišao, Barselona sada čeka spasioca Ćavija, ali se problemi gomilaju. I to ne samo rezultatski, već i zdravstveni.
Iznenađujući remi sa fenjerašem Alavesom (1:1) ostao je u senci događaja gde se u centru pažnje našao kum Lionela Mesija i argentinski as Serhio Aguero.
Iskusni napadač koji je stigao iz Mančester sitija prošlog leta požalio se da ne može da diše u finišu prvog poluvremena, hvatao se za grudi, a lekarski tim je ekspresno reagovao i posle ukazane pomoći na samom terenu, prebačen je u bolnicu.
I dalje je Kun u bolnici, što je potvrdila Barselona koja se oglasila, poručivši da će Argentinac tamo biti dokle god ne bude otkriveno šta je uzrok njegovog bola u grudima i otežanog disanja.
Prve informacije koje stižu iz Španije ukazuju da je Aguero imao nepravilan rad srcaaritmiju, što mu se u prošlosti već dešavalo tokom karijere, samo što nije bilo toliko ozbiljno kao ovoga puta.
Očekuje se da će Kun u narednih nekoliko dana biti na detaljnim kardiološkim pregledima, posle čega će se klub oglasiti.
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 31.10.2021
SPORT
Nema šale sa Dušanom silnim – tri gola iz inata! /video/
Srpski fudbaler Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 31.10.2021
SPORT
Matić dosledan – odbio da nosi simbol kojim se odaje počast stradalim NATO vojnicima
Aleksandar Mitrović proslavlja gol protiv Aston Vile - Sputnik Srbija, 1920, 30.10.2021
SPORT
Mitrović gospodari: Het-trikom bacio London u trans /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala