Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Panika u „Drim timu“ pred odlazak u Tokio – otkazan meč sa Australijom!

© Foto : fiba.basketballStručni štab američke reprezentacije, Greg Popovič i Stiv Ker, posle poraza od Srbije u meču razigravanja od petog do osmog mesta
Stručni štab američke reprezentacije, Greg Popovič i Stiv Ker, posle poraza od Srbije u meču razigravanja od petog do osmog mesta - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2021
Pratite nas
Košarkaška reprezentacija SAD nalazi se u velikom problemu pred početak Olimpijskih igara, pošto je Bredli Bil zbog virusa korona morao da odustane, dok je Džeremi Grent iz predostrožnosti poslat u samoizolaciju. Ishod svega je otkazana prijateljska utakmica sa Australijom koja je trebalo da se odigra u noći između četvrtka i petka.
Malo pre početka utakmice između Amerike i Australije, zvaničnici „Drim tima“ izdali su saopštenje u kom su naveli da se utakmica otkazuje zbog, kako vole da kažu, zdravstveno-bezbednosnih protokola.
U nastavku saopštenja navodi se da će ženska košarkaška reprezentacija odigrati duel sa Australijom, dok će muškarci pripreme za Tokio završiti utakmicom protiv Španije koja se igra u noći između nedelje i ponedeljka.
Do panike u timu Sjedinjenih Američkih Država došlo je nakon pozitivnog testa Bredlija Bila, zvezde Vašington Vizardsa, kog nažalost nećemo gledati u Japanu.
Malo posle toga saopšteno je da se, iz predostrožnosti, Džeremi Grent nalazi u samoizolaciji, što znači da je bio u bliskom kontaktu sa Bilom.
Amerikanci nisu želeli ništa da rizikuje, te su otkazali utakmicu sa Australijom, a kako svakodnevno imaju testiranja na virus korona, videćemo da li će narednih dana biti još pozitivnih slučaja.
Sjedinjene Američke Države braniće zlato u Tokiju osvojeno pre pet godina pobedom protiv Srbije, a u kom sastavu će otići saznaćemo malo pre početka Igara koje se održavaju od 23. jula do 8. avgusta.
Svakako da ovakve vesti ne raduju selektora Grega Popoviča, te je pitanje u kakvoj će formi Amerikanci dočekati početak najvećeg sportskog planetarnog događaja.
Sin Partizanove legende traži put do Amerike
„Ovo je patetično“ – bura u Americi jer novinar nije dobio odgovor na pitanje
„Drim tim“ konačno pravi – Amerikanci pregazili Argentinu /video/
Košarkaška reprezentacija Amerike (SAD) - Sputnik Srbija, 1920, 14.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
„Drim tim“ konačno pravi – Amerikanci pregazili Argentinu /video/
Amerika Nigerija - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2021
Neočekivani šamar za „ludog Srbina“ i „drim-tim“ /video/
Detalj sa utakmice Australija – SAD - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Novi debakl Amerikanaca pred Tokio! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala