- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Vraćam se“ – Zvezda jača za heroja kog je „precrtao“ Bahar

© Sputnik / Lola ĐorđevićMilan Borjan
Milan Borjan - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2024
Pratite nas
Milanu Borjanu istekla je pozajmica u Slovan iz Bratislave, a kako i dalje ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom, jedino logično rešenje bio je povratak na Marakanu.
Heroj brojnih evropskih i superligaških bitaka koji ima 37 godina, potvrdio je da će se staviti na raspolaganje Vladanu Milojeviću i to u noći kada su crveno-beli na stadionu Lagator u Loznici pobedili Vojvodinu rezultatom 2:1 i osvojili četvrtu uzastopnu duplu krunu.
„Vraćam se, naravno. Još dve godine ugovora imam, tako da sam tu“, rekao je Borjan prilikom gostovanja emisiji Ami Dži šou na TV Pink.
Đorđe Petrović, golman, Nju Ingland - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2024
SPORT
Đorđe čeka novog, a Enco petog trenera za godinu dana u Londonu
Borjana je po dolasku u Beograd momentalno precrtao, tada, novi trener Izraelac Barak Bahar, koji je telefonskim pozivom saopštio kapitenu da je bivši i da potraži novu sredinu.
Tim je Bahar pokazao „čvrstu ruku“, ali je ubrzo izgubio svlačionicu i serijom loših rezultata u Evropi i Superligi, „kupio“ je sebi kartu u jednom pravcu.
Povratak Vladana Milojevića na mesto uspeha vratio je Zvezdi stari sjaj, osvojena su oba domaća trofeja i ekipa je potvrdila dominaciju, dok će naredne sezone biti jača za Milana Borjana, koji bi mogao da se bori za mesto među stativama u slučaju da Zvezda ne proda Omrija Glazera kog žele brojni klubovi.
Fudbaleri Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2024
SPORT
Zvezda sa „Lagatora“ lansirala TSC u Evropu – Partizan i dalje strepi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala