- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda sa „Lagatora“ lansirala TSC u Evropu – Partizan i dalje strepi

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2024
Pratite nas
Trijumf Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije nad Vojvodinom rezultatom 2:1 posebno je obradovao TSC iz Bačke Topole, koji će kao trećeplasirani tim igrati plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope, što čak i u slučaju neuspeha garantuje evropsku jesen i direktan plasman u grupnu fazu Lige konferencija.
Za razliku od tima iz Bačke Topole, drugoplasirani Partizan i dalje strepi i nema zagarantovano igranje u Evropi. Crno-beli kreću od drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
U slučaju da prebrode čak tri prepreke fudbaleri iz Humske obezbedili bi mesto u elitnom takmičenju. U igri im je i Liga Evrope, kao prvo takmičenje po jačini ispod Lige šampiona u slučaju neuspeha, dok bi za plasman u treće po jačini – Ligu konferencija, morali da eliminišu jednog rivala.
Kada je u pitanju poslednje kolo plej-ofa Superlige Srbije koje je na programu za vikend, posle toga će biti poznato ko će biti četvrtoplasirani i petoplasirani tim i ko će igrati kvalifikaciju za Ligu Evrope od drugog kola, a ko za Ligu konferencija. Ta borba vodi se između Radničkog iz Kragujevca i Vojvodine za Ligu Evrope, a za Ligu konferencija između Radničkog, Vojvodine i Čukaričkog.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Mirko Ivanić - Sputnik Srbija, 1920, 21.05.2024
SPORT
Spektakl u Loznici: Zvezda preko Vojvodine do četvrte uzastopne duple krune
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala