- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đorđe čeka novog, a Enco petog trenera za godinu dana u Londonu

© Foto : Fudbalski savez SrbijeĐorđe Petrović, golman, Nju Ingland
Đorđe Petrović, golman, Nju Ingland - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2024
Pratite nas
Čelsi je uručio otkaz Mauriciju Poketinu posle rolerkoster sezone u kojoj je klub sa Stamford bridža igrao po sistemu toplo-hladno, i završio je šesti na tabeli Premijer lige. To znači da će srpski golman Đorđe Petrović i saigrači u narednom periodu dobiti novog stratega koji će ih voditi naredne sezone.
Samo dva dana nakon što je okončana sezona Premijer lige u kojoj je Mančester siti u poslednjem kolu ispred Arsenala osvojio šampionsku titulu, u Londonu je kovertiran otkaz.
Jasno je, ne Mikelu Arteti već njegovom kolegi Argentincu Mauriciju Poketinu. Ono o čemu se u nekoliko navrata spekulisalo utokm sezone dobilo je i zvaničnu potvrdu. „Plavci“ su se zahvalili Argentincu.
Toni Kros - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2024
SPORT
Nemac koji je crveno-bele zavio u crno ide u penziju posle EP
„Hvala Vlasničkoj grupi Čelsija i sportskim direktorima što su mi pružili priliku da budem deo istorije ovog kluba. Čelsi je sada dobro pozicioniran da nastavi sa napredovanjem u Premijer ligi i u Evropi u godinama koje stižu“, uzvratio je zahvalnost Mauricio Poketino klubu putem društvenih mreža.
Iskusni strateg koji je tokom bogate karijere sedeo na klupama Espanjola, Sautemptona, Totenhema, Pari Sen Žermena i Čelsija, slobodan je u izboru da potraži novu sredinu.
Ono što je neverovatno, ali istinito, jeste da Argentinac Enco Fernandez čeka petog trenera u Čelsiju za tek nešto više od godinu dana koliko je u klubu.
Enco je do sada na Stamfordu sarađivao sa Grejemom Poterom, Bruno Saltorom, Frenkom Lampardom i Mauriciojom Poketinom, što dovoljno govori o Čelsijevom „lutanju“ sa trenerima.
Fudbaleri Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2024
SPORT
Zvezda sa „Lagatora“ lansirala TSC u Evropu – Partizan i dalje strepi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala