- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Tužilaštvo: Lazarević zadobio laku telesnu povredu

© Foto : KK Crvena zvezdaStefan Lazarević
Stefan Lazarević - Sputnik Srbija, 1920, 19.05.2024
Pratite nas
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da će odluku o krivičnom gonjenju nakon tuče košarkaša Partizana i Crvene Zvezde Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića u Beogradskoj areni doneti nakon uzimanja izjava od svih svedoka incidenta.
Iz tog tužilaštva navode da je hodnik u kojem se dogodio incident pod video nadzorom i da je obavljen je uviđaj, kao i da će biti uzete detaljne izjave od svih osoba koje su prisustvovale incidentu kako bi bile utvrđene sve pojedinosti i kako bi bila doneta odluka o krivičnom gonjenju izvršilaca krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.
KK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 19.05.2024
SPORT
KK Zvezda: Naneli naneo teške telesne povrede Lazareviću
Dodaje de da su ovlašćena lica iz Policijske stanice Novi Beograd obavestili javnog tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva da je direktor Košarkaškog kluba Crvena zvezda prijavio da je košarkaš Partizana Džejms Naneli naneo telesne povrede igraču Crvene zvezde Stefanu Lazareviću.
Intervencijom tog tužilaštva i policije utvrđeno je da je između dvojice igrača najpre je došlo do verbalnog sukoba, a zatim i do fizičkog kontakta, te da je Stefan Lazarević zadobio telesnu povredu usled udarca u lice i to u predelu slepoočnice.
Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavljen je lekarski pregled Lazarevića i konstatovano je da je on zadobio laku telesnu povredu.
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920, 19.05.2024
SPORT
KK Partizan: Ko je isekao minut snimka?; KK Zvezda: Naučna fantastika /video/
Kako su preneli pojedini mediji, do incidenta je došlo ranije danas u Beogradskoj areni, kada su se igrači mimoilazili prilikom smene ekipa na šuterskom treningu.
Košarkaši Partizana dočekaće večeras od 20.30 časova u Areni ekipu Crvene zvezde u trećem meču finala plej-ofa ABA lige.
Crvena zvezda vodi 2:0 u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala