- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda izdala saopštenje – oglasio se i agent Nikole Topića

© Foto : ABA liga / Dragana StjepanovićNikola Topić
Nikola Topić - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2024
Pratite nas
Crvena zvezda razbila je Megu u prvom meču polufinala plej-of serije ABA lige (103:73), posle čega se u pojedinim medijima pojavila informacija da će crveno-beli u potencijalnom finalu biti lišeni usluga talentovanog Nikole Topića, jer je pozvan na „Draft kombajn“ u Čikagu, koji će biti održan od 12. do 19. maja.
Zvezda nije želela da javnost licitira s time, pa se već u subotu u prepodnevnim satima oglasila saopštenjem u kom demantuje takve navode. Saopštenje prenosimo u celosti.
„KK Crvena zvezda u cilju istinitog informisanja javnosti, a posle pojavljivanja određenih dezinformacija u petak uveče posle prve utakmice polufinala ABA lige, obaveštava sledeće:
„Igrač našeg klub Nikola Topić ima višegodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda i neće napuštati ni privremeno naš klub, ni po jednom osnovu, dok mu ne prođu sve obaveze koje ima kao igrač KK Crvena zvezda. Podsećamo da nas u tekućoj takmičarskoj sezoni u narednom periodu očekuju izuzetno važne utakmice u dva takmičenja“, naveli su iz Zvezde u zvaničnom saopštenju.
Na društvenoj mreži „H“ oglasio se i Topićev agent Miško Ražnatović.
„S obzirom na veliko interesovanje vezano za poziv Nikole Topića i Đurišića na draft kombajn u Čikagu od 12. do 19. maja, želim da pojasnim sisutaciju. Bez obzira na pozive, plej-of ABA lige ima apsolutni prioritet za oba igrača. Ukoliko jedan od njih bude želeo da igra finale, odustajemo od kombajna“, napisao je Ražnatović.
Podsetimo, osim Nikole Topić na pomenutom draftu naći će se i talentovani član Mege Nikola Đurišić.
Nikola Topić  - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2024
SPORT
Zvanično: Tri „srpska bisera“ u američkom izlogu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala