- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvanično: Tri „srpska bisera“ u američkom izlogu

© Sputnik / Lola ĐorđevićNikola Topić
Nikola Topić  - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2024
Pratite nas
NBA liga objavila je zvaničan rani spisak na kom se nalazi 195 košarkaša koji bi trebalo da izađu na predstojeći draft, a među njima se nalaze i tri „srpska bisera“ – Nikola Topić, Nikola Đurišić i Bogoljub Marković.
Svi košarkaši koji se nalaze na takozvanom ranom spisku imaju mogućnost da povuku svoje prijave najkasnije do 16. juna, a to se posebno odnosi na igrače sa koledža.
Mladi i talentovani as Zvezde Nikola Topić bio je odličan u petak uveče u prvom meču polufinala plej-of serije protiv svog bivšeg kluba Mege, ubacio je osam poena, imao je četiri skoka i šest asistencija. S druge strane, fantastičan je bio i njegov imenjak Đurišić, koji je bio najefikasniji akter meča sa 26 poena uz četiri uhvaćene lopte i pet dodavanja u ubedljivom porazu Mege od Zvezde rezultatom 103:73.
Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2024
SPORT
Dalas u polufinalu – Luka i Kajri presudili Klipersima /video/
Amerikanci su i te kako upoznati sa likom i delom sina bivšeg asa Zvezde Milenka Topića, kom se predviđa visok plasman na NBA draftu i prema nekim prognozama biće među prvih pet pikova sasvim sigurno.
Topić se nedavno vratio iz teške i duge povrede, koja ga je odvojila s terena gotovo četiri meseca, ali je on ponovo onaj stari i polako, ali sigurno ulazi u formu koja ga je krasila na početku sezone.
Što se tiče Đurišića iz Mege, on igra konstantno odlično i uzdanica je Mege. Marković je kao pozajmljeni košarkaš upravo Mege, stigao u OKK Beograd i pruža odlične partije u dresu“ klonfere“ u KLS ligi. Marković je sezonu okončao kao najbolji skakač KLS lige.
Tri „srpska bisera“ naći će se na NBA draftu koji će biti održan 27. juna.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Nikola Topić - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2024
SPORT
Zvezda oseća miris finala ABA lige – Topićeve trojke izmamile aplauze Pionira
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala