- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Željko Obradović ostaje u Partizanu!

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener Željko Obradović pozdravlja navijače
Trener Željko Obradović pozdravlja navijače  - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2024
Pratite nas
Željko Obradović, najtrofejniji evropski trener, ostaće šef stručnog štaba KK Partizan, nakon što je ugovor produžen još dve godine. Kako je rekao Žoc, nikada se nije ni postavljalo pitanje oko produžetka saradnje.
Obradoviću je isticao ugovor na kraju sezone, a posle višemesečnog iščekivanja, uprava KK Partizan mu je ponudila produžetak.
Kako je odmicala sezona, tako se u javnosti stvorio pritisak oko potpisavanja novog ugovora i produžetka saradnje između KK Partizan i Željka Obradovića, a posebno je bilo interesantno na meču Evrolige u Beogradu protiv Baskonije, sredinom marta, gde je Žoc potpisao na tabli za taktiku virtuelni ugovor, nakon što su navijači s tribina to zatražili.
Sada je i zvanično saradnja produžena na još dve godine, i to na obostrano zadovoljstvo.
Na konferenciji za medije prisutnima se obratio predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.
„Želim Željku da ostane koliko god bude želeo. Ova uprava nema mandat više od dve godine. Ne mogu da garantujem za budžet i uslove rada. Ugovor ne znači ništa, Željko će ostati još dugo u Partizanu. Čestitam svijam navijačima Partizana na novom-starom treneru“, rekao je Ostoja.
Obradović takođe nije krio zadovoljstvo zbog takvog epiloga.
„Da se zahvalim predsedniku kluba na lepim rečima. Zahvalnost svim ljudima iz uprave što su dali saglasnost da se saradnja produži. Ovo je oduvek bila obostrana želja. Svi znaju da je ovo moj klub u kojem uživam radeći. Zahvalnost dugujem svim saradnicia, ljudima iz uprave, svima koji ulažu maksimalne napore da Partizan bude veliki i uspešan. Nikada se nije postavljalo pitanje mog ostanka. Uživam radeći u Partizanu,“ rekao je Željko Obradović.
Najtrofejniji evropski stručnjak zatim je istakao koliko su i navijači bitni za klub.
"Otkako sam se vratio, cilj mi je bio da Partizan bude redovan učesnik Evrolige. Ovo što se dešava na našim utakmica prevazišlo je granice sporta i Partizana. Postalo je nešto veliko, nešto ogromno,. Hvala navijačima na podršci i ljubavi koju nam daju. Samo neka tako i nastave", konstatovao je Obradović.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Drejmond Grin - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2024
SPORT
Sve je u percepiji... A malo i u kampanji
Predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomas Bah nakon konferencije za medije u sedištu MOK-a u Lozani - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2024
SPORT
Pretnja ruskim sportistima: „Za isticanje simbola – diskvalifikacija“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala