- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Piksi uporedio Vlahovića sa Holandom – video stativu Kostića i nulu u derbiju

© Sputnik / Lola ĐorđevićDragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2024
Pratite nas
Juventus i Milan remizirali su bez golova u derbi susretu 34. kola Serije A, dok je susret iz lože stadiona posmatrao selektor Srbije Dragan Stojković. Piksi ju je očekivano fokus bio na Dušanu Vlahoviću i Filipu Kostiću, dok Luke Jovića nije bilo zbog povreda, a mlada nada srpskog nacionalnog tima Jan-Karlo Simić nije dobio priliku za Milan.
Nekada bi dvoboj Juventusa i Milana bio derbi za titulu, a sada je Inter taj koji drži primat i koji je pet kola pre kraja Serije A osvojio titulu, a Milan i Juventus se bore za drugo mesto.
Nije bilo golova u Torinu, mada je „stara dama“ mogla do prednosti u 50. minutu kada je Filip Kostić snažnim udarcem uzdrmao stativu gola koji je branio fantastični Sportijelo. Ubrzo je Masimilijano Alegri u isto vreme izveo dvojicu srpskih reprezentativaca iz igre, kada su u 62. minutu na teren ušli Milik i Kijeza.
Leverkuzen - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2024
SPORT
„Neverluzen“ – učinili su to ponovo!
Borio se i Dušan Vlahović, koji je konstantno imao jednog, a neretko i dvojicu čuvara „na leđima“, pa je jasno da su roso-neri dobro skautirali Srbina kako bi ga zaustavili.
Sve to posmatrao je Piksi, koji je pre meča pričao za italijansku „Gazetu delo sport“, poručivši da je Vlahović napadač svetski klase i da je dosta sličan Sitijevoj gol-mašini Erlingu Holandu.
„Dušanovih 16 golova u Seriji A su praktično jednaki učinku od 20 ili 23 gola u Premijer ligi. Vlahović može da bude kao Holand, od njega zavisi. Za mene Dušan poseduje sve da postane najbolji špic na svetu. Od pobedničkog duha do beskrajne gladi za pobedama i golovima“, rekao je Piksi, čije je reči prenela Gazeta.
Jirgen Klop - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2024
SPORT
Raspad Klopovog sistema – svađa i pretnja Salaha: „Ako progovorim...“ /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala