- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Neverluzen“ – učinili su to ponovo!

© AP Photo / Marius BeckerLeverkuzen
Leverkuzen - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2024
Pratite nas
Leverkuzen je zaista neuništiv i s pravom mu je „prišiven“ nadimak „Neverluzen“! Jubilarni 10. put ove sezone u svim takmičenjima izbegli su poraz u poslednji čas i time su produžili nestvaran niz na 46 mečeva! Štutgart je u Leverkuzenu vodio sve do 96. minuta, da bi Andrih pogodio za erupciju oduševljenja i konačnih 2:2!
Preživele su „aspirindžije“ Bajern Minhen golom u 94. minutu, pa Karabag u grupnoj fazi, „na kolenima“ su bili protiv Augzburga, kao i protiv Lajpciga i Štutgarta u prvom odmeravanju snaga.. U nokautu Lige Evrope opet im je u dva navrata zamalo glave došao Karabag, ali su uspevali da preokrenu rezultat.
Identičan scenario bio je protiv Hofenhajma, gde su kasnim golovima u sudijskoj nadoknadi uspeli da režiraju ludački preokret – 2:1 (0:1).
I počele su kladionice da licitiraju s njihovim porazom, kada će se dogoditi. Prošle nedelje gubili su od Borusije Dortmund i to sa igračem manje na terenu su uspeli da preko Josipa Stanišića u 97. minutu „iščupaju“ bod – 1:1.
A onda je usledio duel 31. kola Bundeslige sa Štutgartom. Vodile su „švabe“ 2:0, golovima Fuhriha i Undava u 47, odnosno 57. minutu.
Činilo se da je to to. Nestvarnom nizu došao je kraj. Ali, ne lezi vraže...
Učinili su to ponovo!
Nadu da može da se izbegne prvi poraz Leverkuzena u sezoni, vratio je Adli na asistenciju Grimalda.
U 78. minutu izjednačio je Odilon Kosunu, ali je gol poništen zbog ofsajda. I sve je išlo ka tome da Štutgart prekine niz Leverkuzena ove sezone. Utakmica je produžena pet minuta, a glavni sudija je u 96. minutu pustio još jedan napad iz kog je Robert Andrih uspeo uz dosta sreće da zatrese mrežu i Leverkuzen je tako ostao i dalje „Neverluzen“.
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2024
SPORT
Piksi uporedio Vlahovića sa Holandom – video stativu Kostića i nulu u derbiju
Jirgen Klop - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2024
SPORT
Raspad Klopovog sistema – svađa i pretnja Salaha: „Ako progovorim...“ /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala