- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Raspad Klopovog sistema – svađa i pretnja Salaha: „Ako progovorim...“ /foto, video/

© AP Photo / Jon SuperJirgen Klop
Jirgen Klop - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2024
Pratite nas
Liverpulova sezona srušila se u drugoj polovini aprila kao kula od karata. Eliminacija od Atalante u Ligi Evrope, zatim i serija loših rezultata u Premijer ligi, za ispadanje iz trke za šampionsku titulu sa Sitijem i Arsenalom. Koliko je sve loše u sezoni na čijem kraju će se povući Jirgen Klop, potvrđuje njegov sukob sa Salahom protiv Vest Hema.
Liverpul je sam sebe precrtao iz trke za titulu, a sve je eskaliralo u Londonu u dvoboju sa Vest Hemom, gde su otvoreno pred svima zaratili prva zvezda tima Mohamed Salah i Jirgen Klop.
Nemac je, iz za sada, njemu poznatih razloga držao Egipćanina na klupi i poslao ga je na teren u 79. minutu da „vadi kestenje iz vatre“ pri rezultatu 2:2.
Ne zna se i dalje šta se dogodilo, ali Sahah je bio besan prilikom ulaska u igru, upirao je prstom u pravcu Klopa dok ga je Darvin Nunjez smirivao.
Ništa se nije promenilo do kraja meča 35. kola engleskog šampionata, ostalo je 2:2 i Salah i Klop su se oglasili posle utakmice. Klop je na konferenciji za medije rekao da je sukob prošlost i da će popričati o onom što se dogodilo u svlačionici.
„Pričaćemo o tome u svlačionici, pred momcima“, rekao je Jirgen.
Na pitanje da li smatra da je i za Salaha to prošlost, Nemac je odgovorio.
„Da, to je moj osećaj“.
Ipak, ne čini se da je tako. Ustvari, čini se potpuno suprotno. Naime, Egipćanin, inače prva zvezda tima sa Enfilda već godinama, očigledno je i dalje ljut i razočaran zbog tretmana koji mu je priredio i dalje aktuelni šef, koji ide na kraju sezone, kog bi trebalo da nasledi Aren Slot iz Fejenorda.
„Ako budem progovorio, biće vatre“, rekao je u miks-zoni novinarima kratko rezignirani Mohamed Salah.
Liverpul ima 75 bodova i zauzima treće mesto na tabeli Premijer lige, dok prvoplasirani Arsenal ima meč manje i dva boda više, a drugoplasirani Mančester siti dve utakmice zaostatka i bod prednosti.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Andrea Pirlo - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2024
SPORT
Šta to beše slabija noga /video/
Predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomas Bah nakon konferencije za medije u sedištu MOK-a u Lozani - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2024
SPORT
Pretnja ruskim sportistima: „Za isticanje simbola – diskvalifikacija“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala