- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Duljajeva poruka: „Vi ste ti – to ne sme da bude alibi“

© Sputnik / Petar MilovanovićIgor Duljaj
Igor Duljaj - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2024
Pratite nas
Trener Partizana Igor Duljaj odgovorio je na pitanje Sputnjika posle eliminacije iz polufinala Kupa Srbije od Crvene zvezde rezultatom 2:0, da li je sezona neuspešna i da li je prodaja Kristijana Belića i Mihajla Ilića u zimskom prelaznom roku, uticala da ekipa ostane bez trofeja.
„To je naša realnost, mi živimo od prodaje mladih i talentovanih fudbalera. Hteli ili ne hteli, taj potez je morao da se napravi još u zimskom prelaznom roku su otišla dva izuzetno važna igrača kao što su Ilić i Belić, ali to opet ne treba da bude nikakav alibi“, rekao je Duljaj.
Fudbalske lopte - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2024
SPORT
U Crnoj Gori promenljivo oblačno s tučom!
Strateg crno-belih apostrofirao je pripreme na Kipru, kao jedan od glavnih razloga za neuspeh kluba iz Humske. Podsetimo, Partizan, Crvena zvezda i brojni drugi klubovi iz Srbije išli su na pripreme na „Rajsko ostrvo“ prema preporuci države, dok je prethodnih godina izbor bila Turska.
„Ima tu mnogo stvari koje su bile loše od početka. Pripreme koje smo mi proveli tamo gde nije trebalo, gde jedan tim kao što je Partizan nije zaslužio da trenira na onakvim terenima, gde su nas poslali. Tako da to je jedan od razloga, ali opet kažem, to ne umanjuje ovo što se danas dogodilo“, rekao je Duljaj šta mu je na srcu.
Trener Partizana zatim se još jednom osvrnuo na događaje s prethodnog derbija, gde je Partizan dva puta vodio, da bi u finišu susreta primio dva gola i izgubio rezultatom 3:2. Imao je poruku za novinare, da su oni ti koji šalju poruku javnosti na osnovu onoga što vide i što se dešava(lo) na terenu, te da je objektivnost imperativ!
„Postoje mnoge stvari koje su uticale kada pričamo o utakmici koja se dogodila pre ove. Ja sam rekao da suđenje neću da komentarišem, vi ste ti novinari, čije je pero izuzetno oštro i naročito ljudi na televiziji, vi ste ti koji morate da pričate kada se dešavaju greške, da li su to treneri, da kritikujete, ali isto tako vi morate da date pravu sliku onoga što se dešava na nekim utakmicama. Jer, vi ste ti, vas čitaju, vas prate i uvek očekujete od nas da nešto kažemo i da se napravi nešto u medijima kako smo mi nezadovoljni, kako mi ne znam, vi volite da kažete, grmimo. Mi smo samo ljudi, živa bića, koji takođe greše, ali opet vi ste ti, to je vaš posao da pišete onako kako jeste i da se na televiziji pokazuje onako kako jeste, a ne da razni sudijski eksperti pričaju o licencama i ko šta hoće. Nadam se da nisam nikoga uvredio, ali još jednom ponavljam, na vama, novinarima je da pišete ono što vidite i da pišete onako kako jeste“, zaključio je Duljaj u odgovoru na pitanje Sputnjika.
Pričajući o temi vezanoj za novi ugovor, istakao je da bi voleo da ostane u Humskoj, kao i to da je mogao da potpiše pre dva-tri meseca posle sastanka sa generalnim direktorom Milošem Vazurom, ali da je njemu važnija reč od papira.
A, reč je dobio. Od Miloša Vazure...
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2024
SPORT
Novak „gromovnik“ trenirao na Košutnjaku /video/
Večiti derbi - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2024
SPORT
Milojević pohvalio Duljaja, a Duljaj govorio o „teškoćama i potencijalu“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala