- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak „gromovnik“ trenirao na Košutnjaku /video/

© Sputnik / Tamara RankovićNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta svih vremena, vratio se u Beograd i trenirao je u Košutnjaku pod budnim okom Nenada Zimonjića, baš kao što je bio slučaj pred put na Masters u Monte Karlu, dok je posle toga „skoknuo“ do Madrida po rekordni peti „Laures“, namenjen najboljem sportisti planete za 2023. godinu.
Novak Đoković ih sada ima isto koliko i doskorašnji rekorder Švajcarac Rodžer Federer.
Srpski teniski as odlučio je da pripreme za pohod na Rim obavi na Košutnjaku, mestu gde je brusio formu za turnir u Kneževini.
Nikola Jović - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2024
SPORT
Hiro je heroj, a Jović fantastičan – šok u Bostonu uz rekord Majamija /video/
A, kako je Nole bez trenera otkako se sporazumno razišao sa hrvatskim stručnjakom Goranom Ivaniševićem, tako se u javnosti i dalje licitira sa time ko će ga naslediti i ko će voditi brigu o tome kada Đoković izađe na teren.
Za sada zvanične potvrde nema da je to njegov nekadašnji saigrač iz Dejvis kup reprezentacija, ali je Zimonjić prisutan i ponovo pomno prati svaki udarac loptice Novaka Đokovića.
Njih dvojica su odradili trening pred nevreme koje se spremalo pred 174. večiti derbi i pobegli su pre pljuska koji je zahvatio veći deo Srbije i Beograd.
„Povratak iz Španije, vreme je za trening na kiši. Bez muke nema nauke“, napisao je kratko na društvenoj mreži H Novak Đoković uz video kako trenira pod kišobranom
Podsetimo, Novak Đoković nije se prijavio za Masters u Madridu, ali jeste za prvi sledeći koji će od 8. do 19. maja biti odigran u Večnom gradu i biće to hvatanje zaleta za ono pravo što sledi na šljaci, a to je Rolan Garos.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Olga Danilović - Ons Žaber, Rolan Garos - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2024
SPORT
Olgina pobeda u epskoj drami!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala