- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Milojević pohvalio Duljaja, a Duljaj govorio o „teškoćama i potencijalu“

© Sputnik / Radoje PantovićVečiti derbi
Večiti derbi - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2024
Pratite nas
Posebno sam srećan što mi je ovo prvo finale sa Crvenom zvezdom, nikad nisam bio u finalu. Jesam ovaj trofej osvojio sa Čukaričkim, ali sa Zvezdom nikad nisam uspeo, izjavio je trener Crvene zvezde Vladan Milojević posle pobede nad Partizanom u polufinalu Kupa Srbije.
Crvena zvezda je na svom terenu pobedila Partizan rezultatom 2:0 i izborila plasman u finale Kupa Srbije.
Milojević je pobedu posvetio ekonomu Zvezde Draganu Milanoviću, koji je nedavno preminuo.
© Sputnik / Radoje PantovićVečiti derbi
Večiti derbi - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2024
Večiti derbi
"Pobedu posvećujem našem preminulom Gagiju Milanoviću. Jako nam je teško bilo minulih dana. Negde smo mu ispunili želju", rekao je Milojević za TV Arena sport.
On je potom pohvalio trenera Partizana Igora Duljaja.
"Moram da pohvalim trenera Igora Duljaja, Partizan je jako dobro pripremio utakmicu. Glazer je odbranio dve tri šanse, isto tako i Jovanović na drugoj strani. Partizan je jako dobro odradio sve tri utakmice sa nama. Onog časa kada sam video postavu, znao sam šta je Duljaj pripremio. Bio je ovo dobar derbi, dve dobre ekipe, mi smo srećni, idemo dalje u finale", dodao je trener Crvene zvezde.
Crvena zvezda će u finalu Kupa Srbije igrati protiv Vojvodine.
"Posebno sam srećan što mi je ovo prvo finale sa Zvezdom, nikad nisam bio u finalu. Jesam ovaj trofej osvojio sa Čukaričkim, ali sa Zvezdom nikad nisam uspeo. Igramo sa Vojvodinom, ali nećemo da razmišljamo o tome, ima vremena. Partizanu želim sreću u nastavku sezone", istakao je Milojević.
Crvena zvezda će u nedelju u Superligi Srbije igrati sa Vojvodinom.
"Ne biram utakmice, svaka prva je za mene bitna. Moram da pohvalim moj stručni štab koji fenomenalno priprema utakmice. Malo da odmorimo i od sutra pripremamo duel sa Vojvodinom u Novom Sadu", zaključio je Milojević.
© Sputnik / Radoje PantovićVečiti derbi
Večiti derbi - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2024
Večiti derbi
Posle derbija je govorio i trener Partizana Igor Duljaj.
"Na kraju se pamti rezultat. Zvezda je bila bolja za ta dva gola. Mi smo u napad stavili dva brza igrača i tu smo stavili u problem Zvezdu. Ali, naivno smo primili prvi, potom i drugi gol. Kasnije je utakmica bila izbalansirana i bilo je prostora za igrače Zvezde, jer smo mi morali da rizikujemo sa više igrača napred. Izuzetno je teško igrati sa Zvezdom na njihovom stadionu dva puta u četiri dana. Moramo da se spremamo za naredni meč", rekao je Duljaj posle meča za TV Arenasport.
On je istakao da ovaj tim Partizana ima potencijal.
"Zvezda u svojim redovima ima dosta iskusnijih igrača. Ako smo iz ovog poraza dobili, to su Baždar koji ima 22 igrača, Severina 23, Goh 25, Marković 23... Ovaj tim Partizana ima potencijal", dodao je trener Partizana.
Crvena zvezda će u finalu Kupa Srbije igrati protiv Vojvodine, koja je ranije danas savladala Radnički iz Kragujevca rezultatom 1:0.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala