Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić: Pokazaćemo svetu kako se štite nacionalni i državni interesi Srbije

© Tanjug / SAVA RADOVANOVIĆPredsednik Srbije Aleksandar Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 23.04.2024
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se Srbija boriti u Ujedinjenim nacijama da zaštiti svoje nacionalne interese i da će pokazati celom svetu kako štiti svoje državne i nacionalne interese.
"Pred nama je teško vreme, ali bilo da izgubimo formalno, gotovo sam siguran da će to biti uz neveliku razliku i siguran sam da ćemo pokazati svetu kako se štite nacionalni i državni interesi naše zemlje. Hvala svima za pažnju, hvala svima na ljubavi prema Srbiji", rekao je Vučić u video snimku objavljenom na društvenim mrežama.
Vučić je juče učestvovao na sednici Saveta bezbednosti na kojoj je predstavljen šestomesečni izveštaj o radu UNMIK-a, nakon čega je delegacija Srbija priredila prijem u UN, na kojem je, prema Vučićevim rečima, bilo 125 zvanica.
"Srećan sam zbog toga što smo se borili i hoću da kažem svim ljudima u Srbiji da sam samo jednu stvar obećao pre polaska u Njujork. A to je da ćemo da se borimo do poslednjeg trenutka bez obzira na sve lične i bilo kakve druge rizike. Hoću da se zahvalim svim ljudima koji su radili i koji su spremali sednicu Saveta bezbednosti, koji su mi pomogli da se suprotstavim nečemu što je izgledalo kao nameštaljka, kao političko pozorište", poručio je Vučić.
Zahvalio je svim ljudima u Srbiji koji su, kako je istakao, verovali u svoju zemlju, koji su verovali u svoje rukovodstvo i koji znaju da će Srbija na kraju da pobedi.
"Naša borba nikada neće prestati. Hvala ljudima na ogromnoj podršci i ljubavi koju pokazuju prema našoj Srbiji. Pobediće Srbija!", napisao je Vučić na društvenim mrežama.
Pogledajte i:
Vučić na sednici Saveta bezbednosti - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2024
SRBIJA
Vučić u UN sasuo istinu u lice o dešavanjima na Kosovu i Metohiji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala