- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bes i nemoć zbog Jokićeve družine: „Ne znam šta treba da radimo“ /video/

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 23.04.2024
Pratite nas
Košem u poslednjim sekundama Denver je upisao desetu uzastopnu pobedu protiv Lejkersa koji nisu sportski mogli da priznaju poraz od ekipe koju predvode Nikola Jokić i Džamal Marej.
Los Anđeles Lejkersi su ponovo izgubili od Denver Nagetsa, a posledice niza od deset poraza bile su više nego očigledne posle utakmice.
Trener Lejkersa Dervin Hem nije umeo da odgovori kako zaustaviti Nikolu Jokića jer to njegov tim ne može – srpski košarkaš je imao novi tripl-dabl sa 27 poena, 20 skokova i deset asistencija.
„Pokušavamo da ga odvojimo od lopte. Postao je ekstremno efikasan kada rukovodi njihovim napadom. Zna kako da vas ubije na mnoštvo različitih načina. Treba da ga stavite pod veliki pritisak, ali izgleda da mu to ne smeta. Viši je od svih, ima veliki raspon ruku, sjajne veštine… Ne znam šta treba da radimo“, rekao je Hem.
Nasmejao se trener Lejkersa, ali – kiselo.
„Morate da budete maksimalno disciplinovani, agresivni, konstantni… I da razmišljate samo o sledećem napadu. Čoveče… Ne smete da budete razočarani, obeshrabreni. On je generacijski kvalitet igrača. Morate da eskivirate i udarate“, zaključio je razočarani Hem.
Entoni Dejvis, dvostruki najbolji odbrambeni igrač NBA i trostruki NBA-lider u blokadama, bio je potpuno nemoćan da zaustavi šut kojim je Džamal Marej doneo pobedu Denveru u poslednjoj sekundi.
Dejvis je bio upitan da opiše kako je video poslednji napad na utakmici, ali on nije bio raspložen.
„Džamal Marej je pogodio šut“, procedio je Dejvis, bacio mikrofon i napustio konferenciju.
Posle ovog meča serija se seli u Los Anđeles, gde će Lejkersi biti domaćini trećeg i četvrtog duela prve runde. Treća utakmica igra se u petak rano ujutru po srpskom vremenu (04.00), dok je peta na programu od 02.30 u noći između subote i nedelje.
Pobednik ove serije će u drugoj rundi plej-ofa igrati protiv boljeg iz orkšaja Minesota Timbervulvs – Finiks Sans. Prvi duel serije dobili su košarkaši iz Mineapolisa predvođeni odličnim Entonijem Edvardsom.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala