- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Smena u Moskvi – i velika šansa za sina legendarnog Bake

© Sputnik / Alexander Vilf / Uđi u bazu fotografijaVladimir Slišković
Vladimir Slišković  - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2024
Pratite nas
Vladimir Slišković (41), sin legendarnog mostarskog fudbalera i ikone Blaža Bake Sliškovića, vodiće do kraja sezone moskovski Spartak.
Desetostruki šampion Rusije (22 titule, uključujući i one iz sovjetske lige) smenio je dosadašnjeg selektora Giljerma Abaskala, a ulogu prvog trenera tima do kraja takmičarske godine preuzeće Slišković, njegov bivši pomoćnik.
Abaskal je otpušten u nedelju, dan nakon što je proslavio 35. rođendan. Spartak, koji je ostavio na sedmom mestu na rang listi, vodi od leta 2022. godine, ali sa njim nije osvojio nijedan trofej.
Savo Milošević - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2024
SPORT
Savo „digao ruke“ od Bosne i Hercegovine – Savez mu se zahvalio
Mediji iz Bosne i Hercegovine prenose pisanje ruskih novinara i podsećaju da je karijera Vladimira Sliškovića, tada fudbalera Zrinjskog, prekinuta zbog bolesti bubrega.
„Vladimir Slišković, uprkos prilično mladoj trenerskoj dobi, slovi za odličnog motivatora i taktičara. Pre revanša kupa u Sankt Peterburgu, imenovanje Sliškovića, iako privremeno, može se smatrati. dobar znak za crveno-bele“, navode ruski mediji.
Slišković će debitovati u revanšu polufinala Kupa Rusije, gde će pokušati da nadoknadi poraz od Zenita od 1:2 u prvom meču. U svojoj trenerskoj karijeri, započetoj na klupi mladog Zrinjskog 2007. godine, uglavnom je igrao asistentske uloge.
Jovan Ciga Sekulić - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2024
SPORT
Jovan Ciga Sekulić ispraćen na večni počinak – ujedinio zvezdaše i partizanovce za kraj
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala