- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Strepnju oterale lepe vesti – fudbaler Rome se oglasio iz bolnice /foto, video/

© AP Photo / Andrea BressanuttiIvan Endika
Ivan Endika - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2024
Pratite nas
Teške scene obeležile su meč 32. kola Serije A između Udinezea i Rome na „Friuliju“, nakon što je fudbaler gostujućeg tima Ivan Endika pao na travu u 71. minutu. Utakmica je prekinuta, ukazana mu je lekarska pomoć, a trener „vučice“ Danijele de Rosi odlučio je da povuče ekipu sa terena jer su bili potreseni zbog svega viđenog.
De Rosi koji je preporodio Romu, otkako je preuzeo klub od Žozea Murinja, otišao je na dva minuta da se konsultuje sa lekarima i da ispita kakvo je stanje Ivana Endike, posle čega se vratio i saopštio sudijama i kolegi iz Udinezea, da njegovi igrači nisu u stanju da nastave susret. Utakmica je zvanično prekinuta u 83. minutu.
Prihvaćeno je to s razumevanjem s druge strane, da bi uskoro stigle ohrabruuće vesti. Nakon što je ekspresno prebačen u bolnicu, 24-godišnji defanzivac Rome oseća se dobro i nije životno ugrožen.Dobra vest je i što je sve vreme dok je ležao na travi bio svestan, dok je pokazivao da oseća bol u grudima.
Fudbalske lopte - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2024
SPORT
Šok pod Bagdalom – „davljenik“ oterao glavnokomandujućeg
Iako se u prvi mah pričalo i pisalo o tome da je preživeo srčani udar, te da je imao srčani zastoj, lekarski pregledi su pokazali da ništa od toga nije tačno.
Navodno, razlog zbog kog je Endika pao na travu i požalio se na bol u grudima, jeste što je tokom utakmice pretrpeo jak udarac u grudi, što je kasnije izazvalo poteškoće sa disanjem.
Fudbaler iz Obale Slonovače oglasio se iz bolnice, gde je u jednoj fotografiji pokazao da se oseća dobro. Posetili su ga trener De Rosi i kapiten Lorenco Pelegrini i on bi trebalo uskoro da bude pušten kući.
Bajer Leverkuzen - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2024
SPORT
Nema više „Neverkuzena“ – „tripleta“ na talonu i savršen scenario za film!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala