- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak se vratio kući

© AP Photo / Alessandra TarantinoNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta svih vremena, koji je loše otvorio sezonu, na šta ukazuju neočekivane i prerane eliminacije na Australijan openu i Indijan Velsu, trenutno boravi u Beogradu, gde trenira za nastavak sezone.
Prvi reket planete potvrdio je učešće na sledećem Mastersu, koji će biti odigran u njegovoj "drugoj kući" - Monte Karlu.
Đoković je deset dana pred start turnira u kom u prošlosti nije imao previše uspeha, uslikan kako trenira na terenima na Košutnjaku.
Darko Rajaković - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2024
SPORT
Rajaković progovorio u „slučaju kockar“ koji potresa NBA – pokrenuta istraga
Srpski teniski as otkazao je učešće u Majamiju, nakon što je prethodno neočekivano doživeo poraz u trećem kolu od Italijana Luke Nardija 2:1 u setovima.
Kada je u pitanju turnir u Kneževini, po Đokovića je prethodne sezone bio koban takođe Italijan, samo što je reč o Lorencu Musetiju.
Spekulisalo se prethodnih dana i da Đoković ima problema s lakšom povredom i da zbog toga nije zaigrao u Majamiju, ali nema zvanične potvrde o bilo kakvoj vrsti povrede.
Novak je ove nedelje započeo rekordnu 418. sedmicu na vrhu ATP rang-liste, što je dvostruko više vremena od njegovog najvećeg rivala Španca Rafaela Nadala.
Ekaterina Aleksandrova - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2024
SPORT
Ruskinja očitala lekciju prvoj na svetu – sumrak favorita u Majamiju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala