- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nastavak turneje po Srbiji ili novo „bekstvo“ iz srpskog fudbala?

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaNenad Lalatović
Nenad Lalatović - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2024
Pratite nas
Nenad Lalatović najavio je, potencijalno, novi odlazak iz srpskog fudbala i rastanak sa Spartakom iz Subotice, svega četiri meseca pošto je imenovan za šefa stručnog štaba superligaša sa severa zemlje!?
Razlog? Tri poraza u nizu na domaćem terenu i Superligi, od kojih poslednji u dvoboju sa TSC iz Bačke Topole – 2:4.
Ljut i razočaran u svoje fudbalere bio je iskusni strateg Nenad Lalatović, koji je radio u velikom broju srpskih klubova i ko je neko koga, očigledno, ne drži mesto.
U poslednjih sedam mečeva Superlige Spartak je zabeležio sam pobedu nad Voždovcem na popularnom „krovu“ (0:2), dok je u pretrpeo tri poraza uz isto toliko remija.
Saša Lukić - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2024
SPORT
Saša konačno probio led: „Neverovatan osećaj“
Lalatoviću najviše smeta pristup njegovih fudbalera kada igraju na svom terenu koji je prerastao u lako osvojivu tvrđavu, što bi mogao da bude razlog podnošenja ostavke Lalatovića na mesto šefa stručnog štaba.
„Nema tu nekog pravdanja, ko zna možda i podnesem ostavku posle ove utakmice, videću... Još je vruća je glava, ljut sam na igrače. Ja to, takve stvari, ne mogu da praštam, kod mene igrač mora da ima disciplinu. Kod mene ne postoji da li je to TSC ili Crvena zvzeda. Kad igramo kući moramo da igramo bolje kao što smo odigrali prvo poluvreme. Ovo je već treći vezani poraz kod kuće. Kada igramo na strani, nama je strana kao kod kuće, a kad igramo kod kuće, kao da igramo na strani. Ovde ko god dođe bukvalno igra lagano, moji igrači kao da imaju neki pritisak, strah, jednostavno to su neke stvari koje ne praštam“, razočaranim tonom konstatovao je Nenad.
Bivši trener Crvene zvezde, Radničkog iz Niša, Mladosti GAT, Voždovca, Borca, Vojvodine, poručio je da ima ponude, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva, čime je pojačao mogućnost da ode posle četiri meseca iz Subotice.
„Imam nekih ponuda, čak i iz Superlige i iz inostranstva. Videću, dobro ću razmisliti u ova dva dana. Ili ću prihvatiti ponudu iz Superlige, ili ću ostati u Spartaku. Imam i tu jednu ponudu iz inostranstva koju sam dobio pre dva dana. Videću, još je vruća glava“, rekao je Nenad Lalatović.
Da li je na pomolu nova turneja po Srbiji li novo bekstvo iz srpskog fudbala, saznaćemo vrlo brzo...
Podsetimo, Lalatović je radio u Bosni i Hercegovini prošle sezone, gde je vodio Borac, bio je i trener Al Batina iz Saudijske Arabije, gde se nije dugo zadržao i vratio se u Srbiju.
Dejan Joveljić - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2024
SPORT
Joveljić opet pogodio i zaseo na vrh sa Suaresom – Mesi im gleda u leđa /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala