- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Saša konačno probio led: „Neverovatan osećaj“

© AP Photo / Darko VojinovicSaša Lukić
Saša Lukić - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2024
Pratite nas
Dugo je Saša Lukić čekao i dočekao prvenac u Premijer ligi u dresu Fulama. Ubedljivo je u 29. kolu engleskog šampionata na „Krejven Kotidžu“ savladan Totenhem, rezultatom 3:0, a Srbin je postigao drugi gol za svoj tim. Na taj način bivši vezista Partizana i Torina probio je led na Ostrvu.
Skromni 27-godišnjak iz Šapca stigao je prošle godine u London iz Torina i slabo je dobijao priliu da pokaže šta zna. Ipak, ove sezone ima jaču minutažu i to vraća dobrim partijama,u kojima su izostajali golovi i asistencije, sve do dvoboja sa nezgodnim „pevcima“ iz Londona.
Saša Lukić je uz dvostrukog strelca i igrača utakmice Rodriga Muniza, uspeo da se upiše u strelce u 49. minutu susreta za vođstvo "kolib„ra" od 2:0.
Oglasio se Lukić posle prvenca u Premijer ligi, poručivši indirektno da je skinuo teret s leđa.
„Neverovatan je osećaj postići gol pred našim sjajnim navijačima i osvojiti tri velika boda. Sjajna timska igra“, napisao je srpski reprezentativac Saša Lukić na društvenim mrežama.
Fulam se trenutno nalazi na 12. poziciji Premijer lige, a u narednom kolu koje sledi posle reprezentativne pauze, gostuje Šefildu.
Podsetimo, selektor Dragan Stojković Piksi okupiće fudbalere Srbije u ponedeljak u Kući fudbala u Staroj Pazovi, gde ih 21. marta očekuje prijateljski meč u Moskvi sa Rusijom, a četiri dana kasnije u Larnaki sa Kiprom.
Dejan Joveljić - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2024
SPORT
Joveljić opet pogodio i zaseo na vrh sa Suaresom – Mesi im gleda u leđa /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala