- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda se oglasila zbog svog „bisera“ i potvrdila loše vesti

© Sputnik / Lola ĐorđevićMarakana
Marakana - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2024
Pratite nas
Jedan od bisera Crvene zvezde Vladimir Lučić zadobio je povredu kolena tokom meča protiv TSC iz Bačke Topole, posle čega je podvrgnut detaljnim pregledima i potvrđene su loše vesti. Krilnom napadaču koji iza sebe ima sjajnu sezonu, u kojoj se izborio za status prvotimca, predstoji operacija i šestomesečna pauza.
Znalo se u prvi mah da je loše, ali su na Marakani i svi oni kojima je crveno-bela u srcu verovali i navijali da Vladimiru Lučiću nisu stradali prednji ukršteni ligamenti, što važi za najtežu povredu u fudbalu. Ipak, crne slutnje su se obistinile, a Zvezda je javnost o teškoj povredi svog bisera i deteta potvrdila putem zvaničnog saopštenja.
„FK Crvena zvezda obaveštava javnost da je prvotimac Vladimir Lučić doživep povredu rupture prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena i u punom takmičarskom ritmu biće za šest meseci. U duelu sa TSC-om, sa terena je u prvom poluvremenu morao da izađe mladi Lučić, a negativne prognoze su se obistinile, i u pitanju je povreda levog kolena. Lučić će biti operisan do kraja meseca, posle čega ga očekuje oporavak, a zatim i povratak treninzima. Predviđeno je da u septembru bude u punoj takmičarskoj formi“, navodi se u saopštenju kluba iz Ljutice Bogdana 1.
Talentovani dribler Lučić je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 30 utakmica, postigao je dva gola uz pet asistencija.
Ambasada Ruske Federacije - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2024
SPORT
Srpska reprezentacija na prijemu kod ambasadora Rusije: „Puna podrška i za učešće na Igrama Briksa“
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2024
SPORT
Čudo na Banovom brdu: Adžić dao dva gola direktno iz kornera /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala