- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novakov poklon studentima – Tara ukrala šou /foto, video/

© AP Photo / Asanka Brendon RatnayakeNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 29.02.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta svih vremena, izabrao je krajnje zanimljivo mesto za trening uoči početka Mastersa Indijan Vels. Nole je trenirao na terenima Univerziteta Kalifornija, čuveni UCLA, a njemu su prisustvovali brojni studenti koji su ispunili tribine, dok je šou ukrala njegova ćerkica Tara.
Gde je Novak Đoković tu je pozitivna atmosfera. Veliki broj studenata s Univerziteta Kalifornija, uživao je u treningu srpskog i svetskog teniskog asa koji je odradio na tri sata od Indijan Velsa.
Kako nije bilo obezbeđenja, tako su studenti mogli posle treninga da siđu na teren i fotografišu se sa prvim reketom planete i vlasnikom rekordne 24 Grend slem titule.
Đoković je kao i uvek bio srdačan, izašao je gotovo svima u susret, dok je njegova ćerkica Tara fotografisala oca prilikom jedne od pauza.
Atmosfera je zaista bila fantastična, studenti koji su se našli na licu mesta stekli su uspomenu za ceo život.
Novak je poslednji put na Indijan Velsu, čiji je početak zakazan za 6. mart, učestvovao pre pet godina, dok se ovoga puta obratio javnosti video-porukom.
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 29.02.2024
SPORT
Kecmanović uhvatio zalet u Akapulku – kraj za Lajovića
„Evo nas u 2024. godini, poslednji put sam igrao u Indijan Velsu 2019. godine. Znači, prošlo je pet godina... Predugo, baš predugo nisam bio teniskog raja, jednog od, nesumnjivo, najboljih turnira na planeti. Ovo je verovatno omiljeni turnir brojnim igračima, računajući i mene. Ne mogu da dočekam da zaigram pred vašim navijačima, koji su jedni od najboljih“, istakao je svetski broj jedan.
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 29.02.2024
SPORT
Kecmanović uhvatio zalet u Akapulku – kraj za Lajovića
Nemanja Radonjić - Sputnik Srbija, 1920, 28.02.2024
SPORT
Nadal sa imanja milijardera pratio polufinale i navijao za Srbe
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala