- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Radikalan rez za nastavak sezone

© Foto : Lola ĐorđevićLaslo Đere
Laslo Đere - Sputnik Srbija, 1920, 08.02.2024
Pratite nas
Laslo Đere, srpski teniser, odlučio je posle godinu i po dana da obustavi saradnju sa trenerom Jaroslavom Levinskom. Dobro su krenuli Đere i češki stručnjak, lai je posle toga usledio period stagnacije i očigledno da je to uticalo da se 35. reket planete odluči na takav korak.
Laslo Đere se o rastanku sa Čekom Jaroslavom Levinskim oglasio putem društvenih mreža, gde se u emotivnoj poruci zahvalio, sada već bivšem treneru, na svemu što su prošli zajedno.
„Jaro, bilo je ovo dobro putovanje. Nažalost, došlo je do kraja. Ne mogu dovoljno da ti se zahvalim na posvećenosti i lekcijama koje si me naučio u poslednjih godinu i po dana. Stvarno sam postao bolji i zreliji igrač tokom našeg rada. Želim ti sve najbolje i mnogo sreće u budućnosti i nadam se da ćemo se videti na Turu. Hvala ti Jaro“, napisao je laslo Đere.
Đere zbog problema sa povredom nije mogao da se stavi na raspolaganje selektoru Viktoru Troickom za meč sa Slovačkom, u kom je Dejvis kup tim Srbije doživeo krah u Kraljevu, izgubivši rezultatom 4:0. Stisnuo je roviti Đere zube i izašao na teren kada je već sve bilo gotovo, pri rezultatu 3:0 za Molčana, Klajna i drugove, da bi pri rezultatu 4:3 Đere predao zbog povrede meč Lukašu Pokornjem.
Kada je u pitanju početak sezone, Laslo Đere se nadmetao na pravom grend slemu, ali je već u prvom kolu eliminisan od Francuza Artura Kazoa posle borbe u pet setova.
Đere je po svemu sudeći proceni da mu je potreban radikalan rez na početku nove sezone u kojoj želi da ostvari što zapaženiji rezultat.
Pogledajte novu epizodu emisije Sputnjik sport.
Janik Siner - Sputnik Srbija, 1920, 07.02.2024
SPORT
Ana Ivanović otkrila tajnu Sinerovog uspeha
Novak Đoković Holger Rune Torino - Sputnik Srbija, 1920, 07.02.2024
SPORT
Velika kriza „novog Đokovića“: Rune otpustio i majku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala