- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Grk jasan posle večitog derbija: „Najbolja utakmica od mog dolaska u Zvezdu“

Pratite nas
Janis Sferopulos, trener košarkaša Zvezde, rekao je da misli da je utakmica protiv Partizana u Evroligi koju je njegova ekipa završila pobedu njegova najbolja od kako je preuzeo crveno-bele tokom sezone.
Sferopulos je odlično pripremio i vodio ekipu protiv Partizana i poveo je ekipu do pobede od 88:72.
„Da li je ovo najbolja utakmica od kako sam preuzeo Zvezdu? Mislim da jeste. Međutim, moram da naglasim da smo imali još dobrih utakmica, pre svega protiv Fenerbahčea u Istanbulu, Beogradu, protiv Bajerna, ali ovo je definitvno moja najveća pobeda“.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 05.01.2024
SPORT
Jokić trojkom s pola terena uz zvuk sirene srušio Golden Stejt /video/
Zvezda je pobedu obezbedila praktično posle prvog poluvremena pošto je imala čak 21 poen razlike.
„Partizan je pokazao reakciju u nastavku meča, smanjio je prednost, ali smo kontrolisali dešavanja i nismo dozvolili rivalu da ugrozi pobedu. Ne smemo da gledamo daleko, nego da idemo od utakmice do utakmice. Hvala navijačima, hvala na sjajnoj atmosferi. Nema dileme da i njima pripadaju zasluge za veliku pobedu. Ovo je timska pobeda, ali moram da istaknem Gilespija koji je pokazao da će biti veliko pojačanje u oba smera“.
Sferopulos je istakao da je izuzetno važno što se pobedilo u večitom derbiju, ali je govorio i o povredama Nikole Topića i Janisa Sferopulosa.
„Izuzetno je važno što smo stigli do pobede u večitom derbiju. Čestitam igračima koji su ispoštovali sve što se dogovorili. Kontrolisali smo dešavanja na parketu od prvog do poslednjeg minuta. Ne znam u ovom momentu kakva je situacija kada je reč o povredama Bolomboja i Topića. Čekamo nalaze lekara. Prikazano u prvom poluvremenu je igra kojoj težimo i koju želimo da igra iz utakmice u utakmicu. Imali smo šest igrača sa dvocifrenim učinkom, imali smo 21 asistenciju“, naglasio je Janis Sferopulos.
SPORT
Zvezda za poluvreme pobedila Partizan u Evroligi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala