- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vučić sa vlasnikom Mančester sitija: Sledeće godine dođite, ali bez šampiona Engleske

© Tanjug / DIMITRIJE NIKOLIĆPredsednik Srbije Aleksandar Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 13.12.2023
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsedavajućim Uprave za izvršne poslove Ujedinjenih Arapskih Emirata i vlasnikom kluba Mančester siti Haldunom al Mubarakom, za koga je rekao da je njegov lični prijatelj, ali i veliki prijatelj Srbije.
U danu kada će snage na fudbalskom terenu odmeriti Crvena zvezda i Mančester siti, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Haldunom al Mubarakom, vlasnikom engleskog kluba i predsedavajućim Uprave za izvršne poslove UAE, nosiocem svih najvažnijih funkcija u arapskom svetu.
„O svemu smo razgovarali, a ja sam po svaku cenu izbegavao temu fudbalske utakmice između Crvene zvezde i Mančester sitija. Rekao sam Haldunu da se nadam da će sledeće godine da dođe u Beograd, ali bez Mančester sitija. Bilo bi dobro da oni na žrebu dobiju neke druge timove!“, napisao je Vučić na svom profilu na društvenoj mreži.
Vučić se sa Haldunom al Mubarakom susreo uoči utakmice šestog kola grupne faze Lige Šampiona, Crvena zvezda - Mančester siti, čiji je početak zakazan za 18 sati i 45 minuta.
Podsetimo, Siti je obezbedio prolaz u nokaut fazu kao prvoplasirani tim Grupe F, dok je Crvena zvezda završila evropsku priču ove sezone kao poslednja u grupi, iza Sitija, Lajpciga i Jang Bojsa.
Jovan Mijatović - Sputnik Srbija, 1920, 13.12.2023
SPORT
Gotovo je, ali je vreme za Zvezdinu decu – i to od početka!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala