- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Milojević ponovo bez posla: „Naporan rad nije dao željene rezultate“

© Sputnik / Skrinšot, videoVladan Milojević
Vladan Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 06.12.2023
Pratite nas
Vladan Milojević, srpski fudbalski trener i Apolon iz Limasola sporazumno su raskinuli saradnju posle samo tri meseca.
Posle serije nezadovoljavajućih rezultata Vladan Milojević u dogovoru sa čelnicima kluba odlučio je da napusti klupu Apolona u koji je sa velikim ambicijama stigao krajem avgusta.
Tim povodom, srpski trener objavio je saopštenje.
„Ovim saopštenjem voleo bih se zahvalim na podršci koju smo moje kolege i ja dobili od prvog dana otkako sam preuzeo Apolon Limasol. Osećam se ponosno na saradnju sa klubom ove veličine, koja nažalost nije dala rezultat i ishod kakav smo svi priželjkivali. Nažalost, naporan rad koji smo moje kolege i ja uložili zajedno sa fudbalerima nije dao željene rezultate kojima smo težili. Stoga nisam imao izbora nego da preuzmem svoj deo odgovornosti. Tako sam naučio tokom profesionalne karijere, da se sa teškim situacijama suočavam dostojanstveno i smireno. Apolon je klub bogate istorije, veliki timovi uvek pronađu svoj put. Ubeđen sam da će se uskoro vratiti na vrh.Imao sam čast da radim sa izvrsnim profesionalcima, kako u trening centru u Kolosiju, tako i u kancelarijama kluba. Apolonu i njegovom osoblju želim sreću i neka uvek budu okruženi zdravljem“, napisao je Milojević u saopštenju.
Iz Apolona najpre nisu hteli da prihvate Milojevićevu ostavku jer su bili uvereni da serija loših rezultata može da bude prekinuta, ali je srpski trener bio uporan i istrajan u svojoj nameri.
Kada je stigao u Limasol za Milojevića je sve počelo sjajno. U prvih sedam utakmica Apolon je sa njim ostvario šest pobeda, međutim posle mesec dana boravka na Kipru krenuli su da se ređaju rezultatima kojima niko nije mogao da bude zadovoljan.
U poslednjih pet utakmica Apolon je uspeo da osvoji samo bod, odnosno odigra jedanu utakmicu nerešeno dok je četiri izgubio. Trenutno je sedmi na tabeli i ima deset bodova manje od APOELA, Arisa i Pafosa koji su na vrhu.
Tokom trenerske karijere Milojević je vodio Javor, Čukarički, Omoniju, Panionios, Crvenu zvezdu, Al Ahli, AEK i na kraju Al Itifah.
Milojević je poseban trag ostavio u Zvezdi jer je bio prvi trener koji je crveno-bele posle 27 godina odveo u grupnu fazu Lige šampiona.
Žoao Feliks - Sputnik Srbija, 1920, 06.12.2023
SPORT
Veliko slavlje moglo bi da se pretvori u gorko kajanje /video/
Nemanja Radonjić - Sputnik Srbija, 1920, 06.12.2023
SPORT
Predsednik hoće da zataška problem – a Hrvat ponovo kritikuje Srbina: „Radonjić traći karijeru“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala