- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mitrović i Sergej pokazali Ronaldu ko vlada Arabijom – srpski tandem je noćna mora za Portugalca

© AFP 2023 / ATTA KENAREAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2023
Pratite nas
U spetakularnom okršaju Al Hilala i Al Nasra u kom su se čekali golovi Kristijana Ronalda, Portugalca su u drugi plan bacili najpre Sergej Milinković Savić, a zatim i Aleksandar Mitrović. Srpski fudbaleri pokazali su Ronaldu da su vladari Arabije jer je njihovim golovima Al Hilal slavio rezultatom 3:0.
U 15. kolu lige u Saudijskoj Arabiji najviše se isčekivao susret Al Hilala i Al Nasra zbog dvojice najboljih strelaca u ligi, Aleksandra Mitrovića koji je do ove utakmice postigao 11 golova i Kristijana Ronalda koji se 15 puta upisao u strelce od početka sezone.
Srpski fudbaler zapretio je već u trećem minutu, ali nije uspeo da dođe do gola. Vreme je prolazilo, ali se mreža nije tresla kako na jednoj tako ni na drugoj strani pa se na pauzu na poluvremenu otišlo sa nulom.
U 64. minutu, dok su se čekali golovi Mitrovića i Ronalda, pogodak za 1:0 postigao je sjajni Sergej Milinković Savić koji je golom potpuno razbudio svoj tim.
Delovalo je da će ostati jedini strelac, međutim Mitrović u 90. minutu donosi 2:0. To nije bilo sve...
Najboljem strelcu u istoriji reprezentacije Srbije to nije bilo dovoljno, pa je u drugom minutu nadokande upisao svoj 13. gol u sezoni! Da sve bude bolje, Sergej je upisao asistenciju prilikom tog gola.
Čak tri gola poništena su u nadoknadi i posle skoro 11 minuta po isteku regularnog vremena utakmica je završena velikom pobedom Al Hilala.
Ferencvaroš - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2023
SPORT
Muk u Leskovcu zbog magije koja nije trebalo da se dogodi /video/
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2023
SPORT
Vlahović se otvorio Italijanima „Majka je htela da budem doktor – mogu i bolje“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala