- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbin je izašao i istorija je ispisana

© AP Photo / Luca BrunoLuka Jović Frančesko Kamarda
Luka Jović Frančesko Kamarda - Sputnik Srbija, 1920, 26.11.2023
Pratite nas
Italijan Luka Kamarda ispisao je istoriju Serije A kao najmlađi debitant, nakon što je sa 15 godina, osam meseci i 15 dana zaigrao za Milan protiv Fiorentine, kada je na terenu zamenio Luku Jovića.
Igrao se 83. minut susreta na „Đuzepe Meaci“ i trener Stefano Pioli se opredelio da promeni istoriju fuddbala na Apeninima.
Ono što se nagoveštavalo i praktično očekivalo, u odsustvu suspendovanog Žirua, povređenih Leaa i Okafora, u subotu kasno uveče dobilo je i zvaničnu potvrdu. Supertalenovani Kamarda dobio je priliku u finišu, zamenivši startera Luku Jovića koji je odigrao 83 minuta, ali nije uspeo da se upiše u strelce.
Desetkovani povredama „roso-neri“ uspeli su u 13. kolu Serije A da savladaju Fiorentinu minilanim rezultatom. Jedini strelac bio je defanzivac Teo Ernander koji je pogodio iz penala u zaustavnom vremenu prvog poluvremena.
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 26.11.2023
SPORT
Bogdan bez promašaja za tri poena – povratak Jovića u NBA
Pokušavali su „ljubičasti“ iz Firence da stignu do boda, pretili su u nekoliko navrata, a najbolju priliku propustio je Rolando Mandragora u sudijskoj nadoknadi, kada je njegov udarac zaustavio Majk Manjon.
Milan se tako vratio na treće mesto tabele SErije A sa 26 osvojenih bodova, dok prvoplasirani Inter ima 31, a drugoplasirani Juventus 29 bodova.
Fudbaleri Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 25.11.2023
SPORT
Debakl Partizana – TSC napravio neverovatan rezultat u Humskoj
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala