- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Debakl Partizana – TSC napravio neverovatan rezultat u Humskoj

© Foto : FK PartizanFudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 25.11.2023
Pratite nas
Fudbaleri Partizana pretrpeli su težak poraz u 16. kolu Superlige od TSC-a iz Bačke Topole u Humskoj rezultatom - 0:4 (0:3).
Igrao se tek treći minut, a Aleksandar Ćirković izvodio je korner za TSC i tim udarcem uspeo je da zatrese mrežu Partizana. Niko od crno-belih nije uspeo da reaguje i Ćirković je postao strelac spektakularnog gola.
Da nije u pitanju samo greška, već definitivno loš dan beogradskog tima pokazalo se posle samo osam minuta kada je Ćirković još jednom izveo korner, a ovoga puta loptu je zahvatio Nemanja Stojić koji je pogodio za 2:0.
Bledi Partizan ostao je šokiran i crno-beli nikako nisu uspevali da ozbiljnije zaprete protivničkom golu. Gosti koji su bili puni samopouzdanja u 33. minutu ponovo su dobili šansu, a centaršut ponovo je izveo Ćirković.
Još jednom je to uradio odlično, a sada je ta lopta stigla do Milana Radina koji je gostima doneo velikih 3:0.
Pauza nije pomogla Partizanu, nije se previše toga promenilo na terenu, a to se jasno videlo već u 50. minutu kada je TSC krenuo u kontranapad. Aleksandar Jovanović je istrčao, ali nije dovoljno daleko poslao loptu koja je stigla do Uroša Milovanovića koji postiže gol sa 18 metara udaljenosti.
Sa ubedljivih 4:0 TSC je na kraju slavio, mada su crno-beli imali sreće jer su gostima u finišu poništena dva gola zbog ofsajda.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala