- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Piksi video dobre strane poraza: „Leskovac u mislima, znamo šta želimo“

© Sputnik / Grigoriй SыsoevDragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 16.11.2023
Pratite nas
Srbija je poražena od Belgije minimalnim rezultatom i golom koji je primila posle svega 70 sekundi u Levenu. Ipak, ekipa je posle toga, prema rečima, selektora Dragana Stojkovića Piksija, pokazala reakciju i uspevala je da parira favorizovanom protivniku.
Orlovi za 90 i kusur minuta nisu uputili udarac u okvir gola i to je ono što bi trebalo da zabrinjava, mada je Filip Đuričić u dva navrata uzdrmao okvir gola. U prvom poluvremenu pogodio je stativu, u drugom prečku. Lopta nije htela u gol...
Piksi je pred meč odluke sa Bugarskom u Leskovcu 19. novembra od 15 časova, gde će ipak biti otvorena zapadna tribina i očekuje se oko 2.000 navijača, video dobre strane poraza od Belgije.
„Dobar trening meč za Srbiju i Belgiju. Solidna provera za mnogo važniji meč koji nas očekuje u kvalifikacijajama za Evropsko prvenstvo. Plan je bio da napravimo rotaciju u timu, pred važniji meč protiv Bugarske. Odigrali smo u drugom poluvremenu mnogo bolje, imali smo posed, nekoliko šansi koje nismo iskoristili. Pokazali smo reakciju posle prvog poluvremena i gola koji smo primili posle greške. Uglavnom, znamo šta želimo za ono što nas očekuje 19. novembra“, izjavio je kormilar nacionalnog tima za sajt FS Srbije.
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 16.11.2023
SPORT
Bogdanova partija sezone – Milvoki i bez Janisa prejak za Rajakovića, tužan debi Petruševa
Osvrnuo se Stojković na Lazara Samardžića koji se prvi put našao u startnih 11.
„Lazar je naša budućnost, zadovoljan sam njegovom igrom i ponašanjem“.
Piksi i Srbija nestrpljivo priželjkuju meč odluke i nedelju kada u Leskovac stižu Bugari. Mada, Orlovi bi i pre toga mogli da „odlete“ na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine, u slučaju da Crna Gora u četvrtak uveče na svom terenu ne savlada Litvaniju.
„Kad god se igra utakmica, uvek se traži da budete odgovorni. Meč sa Belgijom je pokazao da možemo da pariramo jakim selekcijama, a istovremeno da se pruži prilika većem broju igrača. U mislima nam je, ponavljam, meč u Leskovcu, okrećemo se njemu i znamo šta želimo“, zaključio je Dragan Stojković Piksi kom ugovor sa FSS ističe krajem decembra.
Fudbaleri Srbije  - Sputnik Srbija, 1920, 15.11.2023
SPORT
Srbija poražena u Belgiji bez šuta u okvir gola!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala