- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Motiv jači i veći od miliona na računu

© AP Photo / Matthias SchraderAlvaro Morata i Niklas Filkrig
Alvaro Morata i Niklas Filkrig - Sputnik Srbija, 1920, 14.11.2023
Pratite nas
Kapiten Španije Alvaro Morata izjavio je da je odbio unosnu ponudu iz Saudijske Arabije, zemlju u koju su se sjatile brojne fudbalske zvezde, isključivo zbog ljubavi prema nacionalnom timu i želji da osvaja trofeje sa Atletiko Madridom.
Od Kristijana Ronalda, preko Nejmara, do Aleksandra Mitrovića i Sergej Milinković-Savića, mnoge fudbalske zvezde napustile su Stari kontinent, odlučivši da karijeru nastave, neki i završe, na Bliskom istoku, za ozbiljne pare.
Time se nije rukovodio iskusni napadač Atletiko Madrida i Španije, Alvaro Morata. U javnosti se spekulisalo da je dobio ponudu „tešku“ 50 miliona evra od jednog kluba iz Saudijske Arabije, ali je on to glatko odbio, rekavši da je ponuda postojala, ali da nije bila 50 miliona evra.
Danil Medvedev i Andrej Rubljov - Sputnik Srbija, 1920, 14.11.2023
SPORT
Rus „servirao“ odgovor kako izlazi na kraj sa kumom
„Nikada nisam pomišljao da odem u Saudijsku Arabiju da igram fudbal. Da, bila je ta ponuda, i bila je velika, ali ne 50 miliona evra kako su naveli mediji. Želeo sam da ostanem u Atletiko Madridu, da osvajam titule. Takođe, nisam želeo da izgubim mesto u reprezentaciji Španije“, iskreno je poručio Alvaro.
Morata ove sezone igra fantastično, u Primeri je na 11 utakmica postigao sedam golova, dok je u svim takmičenjima na 14 utakmica u 12 navrata pogađao mrežu.
Bivši napadač Čelsija i Juventusa, koji sa kapitenskom trakom oko ruke predvodi „crvenu furiju“, ima važeći ugovor sa Atletikom do kraja sezone. Imao je na stolu ugovor do 2028. godine, ali ga još nije potpisao, dok mediji spekulišu da bi mogao da se vrati u Torino i da ponovo zaigra za „staru damu“.
Pogledajte novu epizodu emisije Sputnjik sport.
Aleksandar Pavlović - Sputnik Srbija, 1920, 14.11.2023
SPORT
Piksi o „srpskom biseru“ o kom bruji Nemačka: „Kao da čekamo ispred bolnice“
Federiko Dimarko - Sputnik Srbija, 1920, 13.11.2023
SPORT
Golovi za TV špice na svim meridijanima /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala