- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Baharu teško pao poraz: „Posle meča su svi pametni – igrali smo hrabro“

© Sputnik / Lola ĐorđevićBarak Bahar
Barak Bahar - Sputnik Srbija, 1920, 08.11.2023
Pratite nas
Barak Bahar, trener Crvene zvezde, razočaran je posle poraza od Lajpciga u četvrtom kolu Lige Šampiona, ali je istakao da je njegov tim igrao hrabro i da je rezultat mogao da bude drugačiji.
Posle poraza od Lajpciga rezultatom 2:1 u Crvenoj zvezdi niko nije bio zadovoljan, a posebno je bio ljut Aleksandar Dragović koji je poručio da on i saigrači ne mogu tako da pristupaju Ligi šampiona. Sa druge strane, Barak Bahar, pokušao je da ublaži situaciju.
Filip Petrušev - Sputnik Srbija, 1920, 08.11.2023
SPORT
Filipa ne greje Sunce ni na drugoj stanici u Kaliforniji
„Svako ima pravo da kaže šta misli. Zasluženo smo imali gol zaostatka, moglo je da bude i više. Moglo je kasnije da bude 1:1, mogli smo i potpuno da se vratimo u meč. Očekujemo više od nas, očekujemo više borbe poput gostovanja Mančester sitiju i RB Lajpcigu. Dobro smo se borili danas. Razočarani smo rezultatom, očekivali smo više. Sad smo okrenuti domaćem šampionatu. Sledi pauza za reprezentacije, pa najbitnija utakmica u Ligi šampiona, protiv Jang bojsa. Mi spremimo nešto, to ne radi uvek i moj posao je da promenim te stvari. Srećan sam što su igrači koji su ušli doneli promenu i odigrali dobru utakmicu“, istakao je Bahar.
Analizirao je trener crveno-belih detaljnije postavu, a posebno je istakao Igora Mijailovića i Kangu.
„Odlučio sam da on igra. Primetio sam kasnije da su ekipi potrebne promene. Napravili smo neke izmene koje su nam pomogle da bolje počnemo drugi deo meča. Bili smo blizu da postignemo gol. Kanga dobro radi na treninzima, odigrao je odlično prethodni meč. Posle meča su svi pametni, hteli smo da igramo drugačije, sa Krasoom u sredini. Zbog visokog presinga to nije uspelo i morali smo da menjamo“, objasnio je Bahar.
Uprkos porazu Zvezdin trener podvukao je da je zadovoljan time što su igrači bili hrabri i što se nisu predavali do poslednjeg momenta.
„Imali smo uspone i padove. Igrali smo hrabro, iako u prvom delu nismo uspeli. U drugom delu smo igrali na sve ili ništa. Pozitivno je što smo igrali do poslednjeg momenta, iako nismo zadovoljni rezultatom. Pričaćemo pričati o svemu, kada sa svojim štabom vidim šta je bilo dobro ili loše. Ne pričam sa igračima odmah nakon meča. Pozitivno je da su dali sve od sebe i borili se“, rekao je Bahar.
Upitan je stručnjak i da li je posle poraza obavio razgovor sa čelnicima kluba.
„Nemamo naviku da sa klupskim čelnicima pričam odmah nakon utakmice. Tek nakon dan ili dva sednemo i analiziramo utakmicu. Mislim da će tako biti i ovog puta“, zaključio je Barak Bahar.
Fudbaleri Crvene zvezde posle utakmice u Beogradu ostali su na jednom bodu koliko ima i Jang Bojs, a srpski i švajcarski klub sastaju se 28. novembra u Bernu.
Zvezda - Lajpcig - Sputnik Srbija, 1920, 08.11.2023
SPORT
Razočarani kapiten: „Pričamo i pričamo već mesec dana, ako odigramo ovako – izgubićemo i tamo“
Liga šampiona - Sputnik Srbija, 1920, 07.11.2023
SPORT
Barselona izgubila, PSŽ poražen u Milanu, a Siti siguran protiv Jang Bojsa
Zvezda - Lajpcig - Sputnik Srbija, 1920, 07.11.2023
SPORT
Zvezda poražena od Lajpciga u Beogradu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala