- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezdin „dan mrmota“ u Litvaniji

© Foto : ABA liga / Dragana StjepanovićŠabaz Nejpir
Šabaz Nejpir - Sputnik Srbija, 1920, 14.10.2023
Pratite nas
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Žalgirisu u okviru Evrolige, a čini se da ovo nije prvi put da crveno-beli ovako prolaze u Litvaniji. Prilično je ova utakmica podsetila na onu iz prošle sezone.
Maltene preslikana utakmica svake godine u Kaunasu“, rekao je Luka Mitrović za Sport klub posle meča i na pravi način opisao sve što se dešavalo.
Slično filmu Dan mrmota, tako i Zvezda stalno proživljava slično iskustvo kada igra protiv Žalgirisa u gostima. Žalgiris je savladao crveno-bele u poslednje četiri utakmice, tačnije crveno-beli su poslednji put slavili u gostima protiv ovog tima pre četiri godine.
Šta na sve kaže trener Duško Ivanović?
„Čestitam Žalgirisu, počeli su i završili sa visokim intenzitetom. Mi smo krenuli meko, a završili smo skoro kako smo i počeli, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović posle poraza u Kaunasu (79:74).
„To je bio problem. Oni su dodavali loptu odlično, imali su dobre šuteve za tri poena i došli su do prednosti. Žalgiris nije menjao ništa. Oni su igrali kao i u Bolonji. Mi smo imali problem da damo lake koševe i problem sa Ulanovasom. On je napravio razliku u ovom meču, rekao je Ivanović.

„Prvu utakmicu protiv Asvela dobili smo lako, ali ovo je signal da nismo dobri u ovom momentu, dodao je Zvezdin trener.

On je prokomentarisao i igru Rokasa Geidraitisa, koji je meč završio sa samo četiri poena.
„Želeo sam da dođe u Zvezdu jer ga poznajem dobro. Znam šta može da nam da u svakom momentu, veliki je profesionalac i napredovaće, poručio je Ivanović.
Miloš Teodosić - Sputnik Srbija, 1920, 13.10.2023
SPORT
Zvezda vodila – pa u finišu dopustila veliki preokret u Litvaniji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala