- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Aleksa je spreman, a Željko je otkrio ciljeve i obradovao navijače: „Nije tajna“

© Foto : ABA liga / KK Partizan / Dragana StjepanovićŽeljko Obradović i Aleksa Avramović
Željko Obradović i Aleksa Avramović - Sputnik Srbija, 1920, 27.09.2023
Pratite nas
Košarkaši Partizana i trener Željko Obradović družili su se s novinarima tokom dana za medije Evrolige pred početak elitnog takmičenja. Popularni Žoc objavio je da ekipa radi na dovođenju pojačanja, ali da neće žuriti, dok je za navijače odlična vest što se od lakše povrede skočnog zgloba oporavio Aleksa Avramović.
Avramović je postao miljenik nacije tokom Mundobasketa zbog svoje fanatične borbenosti i spontanosti na konferencijama i posle njih.
Mučila ga je lakša povreda zgloba zbog čega je propustio ABA Superkup u Podgorici, dok je sada spreman za predstojeće izazove. Prvi meč crno-beli igraju protiv Mornara u ponedeljak.
Košarka - Sputnik Srbija, 1920, 27.09.2023
SPORT
„Pomračenje“ FMP-a koje Evropa ne prašta /video/
„Posle dugih priprema i Mundobasketa ulazimo u novu sezonu sa Partizanom. Imaćemo vremena za jači trening, takođe i za individualne treninge, kako bismo unapredili našu igru. Spreman sam, motiva uvek ima“, poručio je plejmejker Aleksa Avramović.
Željko Obradović, trener aktuelnog prvaka ABA lige, poručio je da su očekivanja uvek ista, kao i da će ekipa koja se ozbiljno pojačala tokom prelaznog roka, pokušati da dovede još jedno kvalitetno pojačanje, ali da neće srljati ni žuriti.
„Očekivanja su uvek ista, a to je da damo sve od sebe i da u mislima imamo naše divne navijače koji nam daju energiju. Da se ponovi ta sezona u kojoj smo imali odnos između nas i njih i koji je doveo do toga da ekipa igra na najvišem mogućem niovu. To je jedini cilj. U oba takmičenja, prvo ABA liga, a onda i Evroliga. Imamo još pet dana do prve zvanične utakmice. Probaćemo da iskoristimo, da probamo da otklonimo sve one slabosti koje smo imali u pripremnom periodu i da insistiramo na dobrim stvarima. Što se tiče pojačanja, ne znamo ništa. Gledamo i nije tajna da želimo da dovedemo još jednog igrača. Ipak, ne žurimo, ne želimo da donosimo odluke na brzino. Raspravljamo svi u stručnom štabu, zajedno sa Zoranom i trudimo se da to bude najbolja moguća opcija za Partizan. Ako ne bude takvih opcija, nećemo nikoga potpisati. Želimo da budemo sigurni da ako dovedemo igrača da će doneti dodatni kvalitet“, zaključio je Željko Obradović.
Duel Filipa Petruševa i Matijasa Lesorta ispod koša - Sputnik Srbija, 1920, 27.09.2023
SPORT
Hrvat uveren: Partizan i Zvezda mogu da osvoje Evroligu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala