- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mitrović je odustao – Portugalac stavio tačku na sagu o odlasku

© AP Photo / Javad ParsaAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 11.08.2023
Pratite nas
Aleksandar Mitrović, srpski fudbaler, ostaće u Fulamu i tokom predstojeće sezone što je potvrdio Marko Silva, trener engleskog kluba, koji je na konferencija istakao da računa na srpskog napadača.
Činilo se u jednom periodu da je odlazak Aleksandra Mitrovića u Saudijsku Arabiju samo pitanje trenutka, a u takav ishod verovalo se još više kada ga nije bilo na nekim utakmicama Fulama tokom leta.
Međutim, Marko Silva, trener engleskog kluba, razrešio je dileme i istakao da je „Mitrović ponovo onaj stari“ i da će računati na njega u prvom kolu Premijer lige protiv Evertona.
„U konkurenciji je za tim protiv Evertona, 100 odsto je na raspolaganju. Igrao je dve prijateljske utakmice prošle nedelje, a ove svakodnevno trenira sa saigračima. Spreman je da igra ukoliko odlučim da bude tako“, rekao je Silva o Mitroviću.
Portugalac je objasnio da je obavio razgovor sa srpskim napadačem, ali i da ga razume što je u jednom trenutku hteo da prihvati ponudu Al Hilala.
„Imali smo situaciju i razgovarao sam sa njim. Nema razloga da krijem da ga je jedna ponuda naterala da se zamisli i donese određene odluke, ali nikada nije rekao bilo kome u klubu da neće više igrati za Fulam. Ljudi mogu da pričaju šta hoće, ali kada dobiješ takvu ponudu nije lako ostati koncentrisan. Ipak, otkad ponovo trenira sa saigračima opet je onaj Mitrović kog ja znam“, zaključio je Silva.
Aleksandar Mitrović imao je ponudu Al Hilala, ali Fulam nije želeo da ga pusti pa je podigao cenu, a srpski napadač je odgovorio bojkotom. Posle svega srpski fudbaler ipak ostaje u Engleskoj gde za Fulam igra od 2018. godine.
Vojvodina - Partizan, fudbal - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2023
SPORT
Partizan poražen u Azerbejdžanu – Jovanović sprečio veću katastrofu
Tuča navijača Partizana na derbiju. - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2023
SPORT
Grk glavni osumnjičeni za ubistvo navijača u Atini
Vojvodina - APOEL, Liga konferencija - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2023
SPORT
Ništa od Tumbakovića – Vojvodina izabrala novog trenera
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala