- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ništa od Tumbakovića – Vojvodina izabrala novog trenera

© Tanjug / NENAD MIHAJLOVIŽVojvodina - APOEL, Liga konferencija
Vojvodina - APOEL, Liga konferencija - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2023
Pratite nas
Ranko Popović, stručnjak koji je najveći deo karijere proveo radeći u Japanu, biće novi trener Vojvodine. Iako se u prvih mah pojavila informacija da će Ljubiša Tumbaković prihvatiti poziv sa Karađorđa, na kraju nije došlo do dogovora.
Novosadska stara dama srpskog fudbala trebalo bi u četvrtak da potvrdi imenovanje naslednika Radoslava Bataka, koji je otpušten posle eliminacije od kiparskog APOEL-a i dva poraza na startu Superlige od Crvene zvezde (5:0) i Partizana na svom terenu (2:0).
Nekadašnji fudbaler Partizana, Spartaka, Šturma i španske Almerije, godinama je radio u inostanstrvu, dok je trenersku karijeru počeo na Zlatiboru.
Grobari grafit - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2023
SPORT
Hrvati u strahu od grčke osvete – očekuju i dolazak Grobara
Upravni odbor Vojvodine jednoglasno je doneo odluku da angažuje 62-godišnjeg Ranka Popovića, nakon što nije došlo do dogovora sa Ljubišom Tumbakovićem, bivšim selektorom Srbije i najtrofejnijim trenerom i istoriji Partizana.
Popović je u „Zemlji izlazećeg sunca“ vodio Oita Trinitu, Tokio, Osaku, a upravo mu je poslednji angažman bio u Japanu, gde je u periodu od 202. do 2022. godine vodio Mašidu.
Radio je i na Tajlandu, vodio je tamošnji najpoznatiji klub Buriram, bio je i šef stručnog štaba austrijskog Sankt Peltena i španske Saragose.
Predsednik Vojvodine je na početku sezone najavio borbu za titulu, ali su crveno-beli sa Karađorđa imali dva najteža moguća rivala na samom startu i nisu osvojili bodove, a ceh je platio Radoslav Batak.
Jasno je da će čelnici Vojvodine imati visoka očekivanja od Ranka Popovića, a prvi ispit na klupi Novosadađana imaće već u nedelju na gostovanju u Kruševcu protiv Napretka.
Dušan Bajević - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2023
SPORT
Legenda digla glas zbog ubistva u Atini: „Kao da je meni neko zabio nož“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala