- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novi zaplet: Zvižduci za Mitrovića, pa bekstvo na aerodrom /video/

© AP Photo / Zac GoodwinAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 06.08.2023
Pratite nas
Aleksandar Mitrović bio je viđen na izlaznim vratima Fulama, očekivalo se da će preći u Saudijsku Arabiju u redove Al Hilala, ali ga klub nije pustio. I - svi su pomislili da je kraj sage da ostaje, a onda je usledio preokret koji bi mogao da odvede čitavu priču u drugom smeru, s obzirom na to da je Mitar posle meča Fulama viđen na aerodromu.
Navijači kluba iz Londona „počastili“ su zvižducima Mitrovića na prijateljskom meču sa nemačkim Hofenhajmom (2:1), u kom je u igru ušao s klupe u 68. minutu zamenivši novajliju iz Vulverhemptona Raula Himeneza.
Razlog za takvo ponašanje pristalica Fulama jeste što je Mitrović u jeku priča o transferu u Al Hilal odbijao da trenira sa ekipom i poručio je predsedniku Šahidu Kanu jasno da želi karijeru da nastavi u Saudijskoj Arabiji.
Zacepio je prvi čovek "kolibara" na obeštećenju, malo mu je bilo 40 miliona koliko nudi Al Hilal za 28-godišnjeg ubojitog golgetera, što je razočaralo Mitrovića.
Odbio je da trenira, navodno se tada srpski reprezentativac poverio prijateljima i saigračima da je završio svoju misiju u Fulamu u kom je čak ostao i kada je klub ispao iz Premijer lige u Čempionšip.
Navijaču mu očigledno neće preći preko toga što nije hteo da trenira, ali Mitrović verovatno ne haje zbog toga. Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama i pojedinim informacijama britanskim medijima, Mitrović se sa aerodroma u Velikoj Britaniji uputio ka Saudijskoj Arabiji kako bi realizovao prelazak kod saigrača iz nacionalnog tima Sergeja Milinković-Savića.
Al Hilal je u subotu kasno uveče igrao kup utakmicu protiv Al Itihada, čiji je član Karim Benzema. Sergej je bio strelac prvog gola i Al Hilal je kao gost slavio 3:1.
U toku današnjeg dana očekuju se nove informacije vezane za transfer Mitrovića i vrlo brzo će biti jasno šta se krije iza Mitrovog bekstva sa aerodroma i da li će mu biti ispunjena želja da zaigra za vrtoglav novac u Saudijskoj Arabiji ili će pak ostati u Fulamu i naredne sezone.
Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner.
Rasmus Hojlund - Sputnik Srbija, 1920, 05.08.2023
SPORT
Đavolsko kockanje: Da li je Junajted našao svog Holanda?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala