- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković odlučio – igraće za Srbiju!

© AP Photo / Kin CheungNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 15.07.2023
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser planete, potvrdio je da će igrati za Dejvis kup reprezentaciju Srbije. Fantastične vesti stigle su iz Londona, gde se Nole sprema za nedeljno finale sa Karlosom Alkarasom.
Prethodnih nedelja pričalo se glasno otome da li će se Novak Đoković staviti na raspolaganje selektoru Viktoru Troickom, da bi srpski i svetski teniski as stao tome na put, a vesti su najlepše i najbolje moguće.
„Igraću ove godine i radujem se tome. Nisam igrao prošle godine, bilo mi je krivo jer sam se nadao da će momci da prođu grupu u Valensiji, pa da im se pridružim u Malagi. Taj format je ustaljen već nekoliko godina, imali smo tešku grupu prošle godine. Nadam se da ću biti zdrav i da ću biti na raspolaganju. Jeste da je raspored nezgodan, da se igra nedelju dana posle finala US Opena, ali sam rekao selektoru Viktoru da sam tu, i da jedva čekam“, poručio je Novak Đoković, koji je bez dileme obradovao Srbiju.
Majami - Denver, Nikola Jokić, 4. utakmica - Sputnik Srbija, 1920, 15.07.2023
SPORT
Jokiću se nameće saigrač po meri – o „pomračenju“ centra Dalasa bruji svet /video/
Srbija se nalazi u Grupi B sa Španijom, Češkom i Južnom Korejom, a mečevi će biti odigrani u Valensiji, pa će to biti još jedna prilika da se finalisti ovogodišnjeg Vimbldona - Đoković i Alkaras nađu još jednom „oči u oči“, što garantuje spektakl.
U slučaju da srpski Dejvis kup tim zauzme neko od prva dva mesta u grupi, izboriće plasman na završni turnir u Malagi.
Podsetimo, Srbija je predvođena Novakom Đokovićem, i sadašnjim selektorom Viktorom Troickim, koji je tada bio igrač, osvojila Salataru 2010. godine u Beogradskj areni.
Karlos Alkaras, Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 15.07.2023
SPORT
Alkaras preti Novaku, zaboravio je šta se prošli put desilo
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala