- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Istorijski“ pregovori, zagonetni osmeh i pitanje uloge – kako će se završiti „grčka drama“?

© Foto: FibaKostas Slukas, Grčka
Kostas Slukas, Grčka - Sputnik Srbija, 1920, 05.07.2023
Pratite nas
Olimpijakos i Kostas Slukas održali su novi višesatni sastanak oko produžetka saradnje, ali i dalje bez pomaka i pronalaska zajedničkog jezika. Narednih dana biće održana nova runda pregovora, a s tim u vezi kapiten Partizana Kevin Panter koji je gostovao u podkastu „Basketnjuz“ kod Urbonasa nasmejao se na pitanje da li će Grk doći među crno-bele.
Poslednje patike koje morate popuniti u Partizanu odlaskom Dantea Egzuma, da li ćete dovesti Kostasa Slukasa? Bio je direktan Urbonas, obraćajući se Kevinu Panteru.
„Ne znam, ne znam. Ne znam kakva je situacija sa njegovim ugovorom“, slatko se nasmejao kapiten Partizana, na šta su voditelj i Erik Mekolum koji je zajedno s njim gostovao dobacili: „Videli smo taj osmeh, definitivno smo uhvatili taj osmeh“.
Panter je zatim nahvalio iskusnog grčkog plejmejkera koji je u ponedeljak imao četvorosatni sastanak sa vlasnicima Olipmijakosa Panajotisom i Jorgosom Angelopulosom, ali diskusija nije donela nikakve rezultate. Prema pisanju grčke Gazete, problemi nisu bili finansijske prirode, već je Slukas nezadovoljan ulogom u timu, a kamen spoticanja je njegov odnos sa trenerom Barcokasom. Naime, njih dvojica imaju različite poglede na Slukasovu ulogu. U slučaju da se tu nešto do narednog sastanka, teško da će Olimpijakos zadržati u svojim redovima iskusnog plejmejkera.
Samo jedan start u Evroligi prošle sezone, dok je pre dve godine ta brojka bila 33/34 što je ogromna razlika.
Potreban nam je plej koji voli da igra za trenera, svi vrlo dobro znate kakav je Željko. Hoću da kažem da, ako ne možete da ispunite njegove visoke zahteve, onda je teško. Možete da uradite ovo ili ono, ali odnosmora da postoji. Nije jednostavan za saradnju gledajući iz tog ugla. Morate da budete spremni da će vikati na vas, pritiskaće vas, tražiće da budete što bolji. Treba nam neko ko je takav, a Slukas to svakako jeste. Bio bi dobro pojačanje“, rekao je Kevin Panter koji je produžio ugovor sa prvakom ABA lige, uprkos nešto jačoj finansijskoj ponudi Barselone.
Panter je osim Slukasa, otkrio i još jedno ime koje bi moglo da bude dovedeno u vezu s Partizanom u narednom periodu.
„Darijus Tompson je tu, nisam siguran kakva je njegova situacija“, pecnuo je maštu Grobara Kevin Panter.
Amerikanac je trenutno ugovorom vezan za Baskoniju, a tokom karijere je brani boje Lokomotive Kubanj i italijanskog Brindizija, igrao je i u Holandiji.
Pogledajte novu epizodu emisije Sputnjik sport.
Nikola Jović - Sputnik Srbija, 1920, 04.07.2023
SPORT
Jović presudio Lejkersima, Petrušev se ponovo predstavio Americi
Nikola Mirotić i Saša Vezenkov - Sputnik Srbija, 1920, 04.07.2023
SPORT
Grci pišu: Zvezda u pol-poziciji za Mirotića – plata od tri miliona evra!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala