- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Na meti Arapa je i Sergej – menadžer potvrdio i otkrio planove

© AP Photo / Gregorio BorgiaSergej Milinković-Savić
Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 24.06.2023
Pratite nas
Sergej Milinković-Savić vezista Lacija i reprezentacije Srbije nalazi se na meti prebogatih Arapa koji u poslednje vreme drmaju fudbalski svet basnoslovnim ciframa za koje odvode vodeće zvezde evropskog i svetskog fudbala.
Za sada se i jedan Srbin našao u žiži, a reč je o popularnom SMS-u kojem na kraju naredne sezone ističe ugovor sa Rimljanima.
Lacio je svojevremeno zacepio obeštećenje od 100 miliona evra, ali je bivši član Genka i Vojvodine ostao veran italijanskom klubu i nije menjao boju dresa. Jasno je i Laciju da ukoliko hoće da izvuče bilo kakav novac na ime obeštećenja mora što pre da proda Srbina, a njegov menadžer Mateja Kežman je potvrdio da postoji interesovanje kluba iz Saudijske Arabije.
Bivši napadač Srbije i Crne gore je u razgovoru za "El Balad" poručio da je do njega i Sergeja stigao glas iz Saudijske Arabije, ali da njih dvojica imaju drugačije planove.
„Tačno je da iz Saudijske Arabije ima mnogo timova zainteresovanih za Sergeja, ali je nama u fokusu nešto drugo“, ostao je zagonetan Kežman, dodajući da bi Milinković-Savić mogao u budućnosti da nastavi karijeru upravo u Saudijskoj Arabiji, gde su već Kristijano Ronaldo, Karim Benzema, Ngolo Kante, Hakim Ziješ, Ruben Neveš...
Od vodećih evropskih klubova za Sergeja je u više navrata javno interesovanje iskazao Juventus, kao i Milan, Mančester junajted, a pominjao se i Pari Sen Žermena.
Ostaje da se vidi koji će biti naredni korak iskusnog centralnog veziste koji bi mogao da napusti Rim za obeštećenje od oko 30 miliona evropskih novčanica.
Nemanja Gudelj, Sevilja - Roma, finale Lige Evrope - Sputnik Srbija, 1920, 24.06.2023
SPORT
Viđen je u Istanbulu, ali je Nemanja ostao veran „seviljskom berberinu“
Lazar Samardžić protiv Milana - Sputnik Srbija, 1920, 24.06.2023
SPORT
„Srpski sin“ pred transferom karijere
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala