- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda predstavila novog prvog golmana: „Ne gledajte me kao Borjana“

© Foto: FK Crvena zvezdaOmri Glazer, golman
Omri Glazer, golman - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2023
Pratite nas
Izraelski golman Omri Glazer (27) potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je beogradski klub. On je poslednje dve sezone branio za Hapoel Ber Ševu, a pre toga je bio član Hapoel Ranane i Makabija iz Haife.
Glazer će na golu šampiona Srbije zameniti Milana Borjana, koji je otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave jer mu je novi trener Barak Bahar saopštio da ne računa na njega u sledećoj sezoni.

„Borjan je legenda Zvezde, uradio je velike stvari za klub, praktično je postigao sve u srpskom fudbalu, takođe odlično brani i za Kanadu, pokazao se na Svetskom prvenstvu. Ne poznajem ga, ali sam čuo da je dobar čovek, ipak, on je Milan, a ja sam Omri i hoću da pokažem sebe i svoje kvalitete. Ne želim da me gledaju kroz prizmu njega, već kroz ono što ja postignem“, izjavio je Glazer koji ima i rumunski pasoš.

Izraelski golman će nositi dres sa brojem 18, a Crvena zvezda je na društvenim mrežama poželela dobrodošlicu novom pojačanju.
„Broj 55 je zauzet, taj sam hteo, ali ga Srnić nosi, tako da sam izabrao 18. Volim i taj broj, srećan je u Izraelu i nadam se da će mi doneti uspehe“, naveo je golman Crvene zvezde.
Glazer je za reprezentaciju Izraela nastupio na pet utakmica, a u beogradski klub je stigao na insistiranje novog trenera Bahara.
„Želeli smo da rešimo pitanje pozicije golmana u ovom prelaznom roku i doveli smo Glazera. Reprezentativac je i dolazi na predlog Baraka Bahara i njegovog stručnog štaba. Poznaju ga, imaju poverenje u njega i smatraju da će se odlično uklopiti u sve zahteve“, rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.
Omri Glazer je treće pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku posle napadača Žana-Filipa Krasoa i veznog fudbalera Edmunda Ada.
Njukasl - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2023
SPORT
„Fudbal više ne postoji“
Stadion Partizana u sumrak - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2023
SPORT
Ucena roditelja i zahtev za raskid – Partizan muči muku sa svojom decom
I Luis Suarez je uplakan napustio teren - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2023
SPORT
Drama slavnog Urugvajca: „Ozbiljno je – mogao bi da dobije protezu“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala