- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Drama slavnog Urugvajca: „Ozbiljno je – mogao bi da dobije protezu“

© Sputnik / Anton Denisov / Uđi u bazu fotografijaI Luis Suarez je uplakan napustio teren
I Luis Suarez je uplakan napustio teren - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2023
Pratite nas
Luis Suares mogao bi da završi karijeru jer je problem sa povredom kolena otišao do te mere daleko da bi Urugvajac potencijalno mogao čak da nosi i protezu.
Jedan od fudbalera koji je u protekle dve decenije obeležio taj sport Luis Suares u 36. godini bi mogao da se oprosti od profesionalne karijere iako se verovalo da bi mogao da potpiše za Inter iz Majamija.
Urugvajac je stigao u Gremio pre pola godine, ali je povredio koleno zbog čega ima velike probleme. Alberto Gera, direktor kluba, otkrio je da je situacija ozbiljnija nego što je delovalo i da bi čuveni fudbaler mogao da napusti klub.
„Postoji mogućnost da dobije protezu, stvar je ozbiljna. Mnogo je injekcija primio, mnogo lekova popio. Ide do krajnjih granica, ali kolike su one niko ne zna“, poručio je Gera.
Suares ima ugovor sa brazilskim klubom do 2024. godine, ali je pitanje da li će izdržati ukoliko je situacija sa povredom tako teška.
U bogatoj karijeri Suares je za reprezetanciju Urugvaja zabeležio nastupe na 137 utakmica, a u nacionalnom dresu postigaoje 68 golova. Karijeru je počeo da gradi u Nasionalnu, Groningenu, Ajaksu, Liverpulu, da bi potom šest godina u periodu od 2014. do 2020. godine proveo u Barseloni. Posle dresa slavnog kluba iz Katalonije Urugvajac je dve sezone igrao za Aletiko Madrid, da bi se potom vratio u Nasional, a onda potpisao za Gremio za koji je dao devet golova.
Iako se i direktor kluba oglasio i objavio da je Luisovo stanje sa povredom loše, i dalje se sumnja u to. Brazilski mediji veruju da Suares želi u Ameriku, odnosno Inter Majami i da traži način kako bi mogao da ode iz brazilskog kluba.
 Selektor Dragan Stojković - Sputnik Srbija, 1920, 21.06.2023
SPORT
Kada će se shvatiti da neće slonče u lonče?
Stefan Bajčetić - Sputnik Srbija, 1920, 21.06.2023
SPORT
Srbija ima „zlatne dečake“ – neke je već izgubila, a neki su na tom putu
Selektor Dragan Stojković Piksi i članovi stručnog štaba  - Sputnik Srbija, 1920, 21.06.2023
SPORT
Crni Dragane, šta ćemo da radimo!?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala