- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Apenini su osetili bes Vlahovića, a legenda spušta loptu: „Ima sve“

© AFP 2023 / Fabio FerrariDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2023
Pratite nas
Juventus je remizirao sa Seviljom u prvom meču polufinala Liga Evrope i to kasnim golom Gatija u 97. minutu, a u centru pažnje italijanske javnosti ponovo je bio Dušan Vlahović. Navodno, prema izveštajima s Apenina, nije pružio ruku treneru koji ga je izveo iz igre u 61. minutu.
Tada je na teren poslat Poljak Arkadijuš Milik, dok je Vlahović besan odjurio na tribine.
Kamere su uhvatile trenutak kada srpski reprezentativac koji je postigao efektan gol proteklog vikenda protiv Atalante u Bergamu (0:2), nervozno skida bandažu s desne šake i baca je na pod.
Ispoljio je bes i frustraciju Dušan Vlahović, što je u takvim situacijama normalno jer je imao nekoliko izglednih situacija tokom prvog poluvremena meča sa Seviljom koje je mogao bolje da reši. Kada imate mentalitet pobednika i kada ste gladni golova, jasno je da vam teško pada kada ne iskoristite prilike.
Italijani pišu o tome da bi Vlahović mogao na leto da promeni klub, ne i zemlju, s obzirom na to da je Milan voljan da plati 60 miliona evra, ali je to malo novca i Juventus sasvim sigurno neće pristati.
Navodno, prema onome što pišu italijanski mediji, Vlahović i trener Masimilijano Alegri nisu u dobrim odnosima, a potvrda za to ogleda se u činjenici da se nisu pozdravili kada je Srbin zamenjen.
Spekuliše se da će ukoliko Srbin za vikend bude u protokolu za meč sa Kremonezeom, sasvim sigurno biti na klupi u Andaluziji u revanš susretu sa Seviljom narednog četvrtka.
A dok Italija priča o Vlahoviću, oglasio se legendarni Alesandro Del Pjero, koji je u prošlosti znao da hvali, ali i te kako i da kudi mladog srpskog napadača. Ikona torinske „stare dame“ je imala kratku i jasnu poruku kada je u pitanju Dušan Vlahović i njegova budućnost u Juventusu.
„Dušan Vlahović ima sve da bude Juventusova devetka narednih deset godina“, poručio je na društvenim mrežama Alesandro Del Pjero i dodao:
„Nije isto igrati centarfora u Juventusu i u Fiorentini. Sezona u Ligi šampiona bila je katastrofalna, ali ekipa je sada blizu u Ligi Evrope da osvoji trofej. Deluju kompaktno i svi treba da budu podređeni samo jednom cilju", zaključio je čuveni Italijan.
Vlahović je ove sezone u Ligi Evrope na sedam utakmica postigao dva pogotka i ima asistenciju, dok je u Seriji A njegov učinak 10 golova na 25 utakmica i dve asistencije.
Pogledajte novu epizodu emisije Sputnjik sport.
Juventus - Sevilja  - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2023
SPORT
Juventus se provukao, Vlahović besneo – Matić i Murinjo gaze ka finalu Lige Evrope
Inter Milan - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2023
SPORT
Rekord u senci „bosanskog dijamanta“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala