- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mesi se oglasio posle suspenzije: „Izvinjavam se – čekam da vidim šta će uraditi sa mnom“

© AP Photo / Jorge SaenzLionel Mesi
Lionel Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2023
Pratite nas
Posle suspenzije koju mu je izrekao Pari Sen Žermen, klub za koji nastupa, Lionel Mesi izvinio se saigračima i objasnio da je napravio grešku zbog puta u Saudijsku Arabiju. Reprezentativac Argentine istakao je da čeka dalje informacije iz kluba.
Posle neočekivanog poraza od Lorijena u 33. kolu francuskog prvenstva Lionel Mesi otišao je u Saudisjku Arabiju misleći da kao i uvek ima dva slobodna dana posle utakmice, međutim Pari Sen Žermen sutradan je imao trening, a Argentinac se nije pojavio.

„Mislio sam da ćemo kao i uvek imati slobodan dan posle utakmice. Organizovao sam putovanje i nisam mogao da ga otkažem jer sam ga ranije već jednom otkazao. Izvinjavam se svojim saigračima i čekam da vidim šta će klub uraditi sa mnom“, rekao je Mesi.

Reprezentativac Argentine je dobio suspenziju na dve nedelje jer nije prisustvovao pomenutom treningu zbog čega neće igrati na utakmicama protiv Troe i Ajačija, a neće dobiti ni novac za to vreme.
Saradnja Pari Sen Žermena i Mesija ističe 30. juna, a spekuliše se da nijedna strana ne želi da produži ugovor. Proslavljeni Argentinac svojim prisustvom nije uspeo previše da donese francsukom klubu, a Luis Kampos,sportski direktor posebno je ljut zbog najnovijeg događaja.
Mesi se i dalje nije izjasnio o tome gde bi mogao da nastavi karijeru, a piše se o tome da ima ponude Barselone, Al Hilala, kao i da bi potencijalno mogao u MLS ligu.
Na 37 utakmica koliko je odigrao ove sezone Lionel Mesi postigao je 20 golova i upisao 19 asistencija.
Vladimir Stojković - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2023
SPORT
„Bože, spasi narod svoj“
Sem Alardajs - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2023
SPORT
Davljenici daju bogatstvo i hvataju se za slamku spasa
SPORT
Ludnica u Napulju /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala